2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میاد خونه مامانم

585 بازدید | 19 پست

سلام

من یه مادر شوهر دارم که زیاد مهمون نواز نیست

در عوض مامانم خیلی مهمون نوازه

من تو شهر مادر شوهرم زندگی میکنم

وقتی مامانم اینا میان شهر مادر شوهرم اینا،یه زنگ نمیزنه دعوت کنه

ولی وقتی اونا میان شهر مامانم اینا،با اینکه چند تا از خواهر و برادرای خودش یا خواهر و برادرای پدر شوهرم اونجان

میان خونه مامانم اینا،چون میدونن مامانم خیلی مهمون نوازه

خیلی از این قضیه حرصم میگیره

منزل خودشونه،ولی حداقل وقتی میبینن مامان بابای من اومدن،برای جبران یه وعده باید دعوت کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی مامان بابات میان خودت ب مادرشوهر ت زنگ بزن بگو فردا با مامانم اینا میایم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

از رفتار اون گله نداشته باش شما چرا رفتارشو میبینین مثل اون رفتار نمیکنین دلیل نداره خونه مادر شما بمونه دفعه بعد دعوت نکنین و زنگ نزنین بگین مهمون دارین یا مادرتون یکم ناخوشه نمیتونم مهمون داری کنه تمام شد و رفت هر رفتی یه آمدی داره...

به شوهرت بگو به مادرش حالی بکنه به شوهرت بگو مادرم اینا دنبال غذا نیستن ولی بحثه احترامه

چند روز دیگه داریم میریم شهر مامانم اینا،برادر شوهرم هم داره میاد کار داره

شوهرم گفت اشکال نداره واسه خواب بیاد اونجا

من گفتم مامانم احتمالا داره خونه تکونی میکنه،دورش شلوغه،بره خونه عمت بهتره

چند روز دیگه داریم میریم شهر مامانم اینا،برادر شوهرم هم داره میاد کار داره شوهرم گفت اشکال نداره وا ...

وقتی خودشون فامیل دارن برای چی بیاد اونجا زیادی رو دادین به شوهرت بگو از اینکه مادرش پدر مادرت و دعوت نمیکنه ناراحتی بذار به مادرش بگه یا ادم میشه یا دیگه نمیاد خونه مادرت

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم