2777
2789
عنوان

بچه ها ماشین داخلی که عرضه می کنن

159 بازدید | 8 پست

قراره کلی ماشین بدون قرعه کشی با سیستم نوبت دهی ارائه بدن، 

الان سرمایه ما که ماشین داریم کلی پایین میاد همین یک هفته که خبرش اعلام شده 80میلیون ماشین های تو بازار کاهش قیمت داشتن

فروشگاه آنلاین عطر و ادکلن ویولت لیدی، محصولات اورجینال با نازلترین قیمت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزون شه چه بهتر ماشین یه وسیله مصرفی هست نه سرمایه ای 

من بعد 3 سال تونستم پراید 82 رو بدم 91 بگیرم بسگه ماشین گرونه حسرت به دلم موند پراید حداقل بشه تیبا یا ساینا خیلیا دیگه بدتر از منم هستن که همون پرایدم ندارن خدا کنه افت کنه 

ارزون شه چه بهتر ماشین یه وسیله مصرفی هست نه سرمایه ای  من بعد 3 سال تونستم پراید 82 رو بدم 91 ...

خیلی خوبه همه بتونن بخرن، مامان منم حسرت یه ماشین داره می خوایم واسش ثبت نام کنیم

من موندم ماشینم بفروشم ، چند ماه دیگه به شدت قیمتش پایین میاد کل سرمایه ام سوخت میشه

خوب ارزون شه..

وقتی همه چی ارزون شه دزدی کمترمیشه..

ازدواج راحتترمیشه....

درنتیجه جامعه برای ما وبچه هامون امن ترمیشه.

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
خیلی خوبه همه بتونن بخرن، مامان منم حسرت یه ماشین داره می خوایم واسش ثبت نام کنیم من موندم ماشینم ب ...

اینکه گرونیا و افت و خیز قیمتا باعث ضرر به خیلیا شده که الان ناراختیداز ارزونی حق دارید خدا لعنتشون که نمیتونن قیمتا رو ثابت نگه دارن مردمو بیچاره کردن اینا 

اینکه گرونیا و افت و خیز قیمتا باعث ضرر به خیلیا شده که الان ناراختیداز ارزونی حق دارید خدا لعنتشون ...

اره به خدا دوستم مغازه داره جنس با کانتینری آورده با دلار 50هزار میگه اگر اومد پایین بیچاره میشه ، جمع می کنم می رم دبی ، گفتم خوبه تو یه جای داری که بری ما چیکار کنیم با این وضعیت