بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امسال تصمیم گرفتم پیالهذگل سرخیای مامانمو بگیرم پارسال با جام چیدم سال قبلش ظرف سفالی خریدم
اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
دقیقا منم چند سال پیش گل سرخیای مامانم گرفتم یه سال تنگای کوچولوی گرد امسال موندم
قشنگ شد با گل سرخی؟امسال رو برا تنوع بخر یا یچیز خیلی ساده انتخاب کن مثلا سبد بخر
اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
اره قشنگ شده بود نمیدونم موندم انشاالله سال خوبی داشته باشید عزیزم
مرسی عزیزم
واسه امضات ناراحت شدم، امیدوارم تمام مشکلاتت دونه دونه حل بشن. هفتسین هم بذار عزیزم، حداقل بخاطر دل ...
ممنون عزیز دلم
سبزه و یه ماهی گرفتم برا دخترم همون و میزارم با یه قرآن
واقعا دلم به عید نیست تو دلم غم دارم عید که میشه
انشالله برا همه خوب باشه واسه ما هم خوب بشه
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه