2777
2789
عنوان

کسی راهکاری داره برای رفع مورچه؟

184 بازدید | 16 پست

خونه ما متاسفانه مورچه داره خیلیم زیاد نیستن ولی من بشدت چندشم میشه و میترسم حتی از یدونه الان دیدم یکی کل اتاق رو جارو کردم پیفاف زدم ولی خب دوباره شاید بیاد سم قوی میدونید چی خوبه و اگر کسی خیلی تجربه داره بیشتر لونشون کجا میتونه باشه بزنم همونجا بمیرن همه

fIVe🩵... جهانی که ایجاد کرده‌ایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر نداده‌ایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خونه تون مورچه داره؟😃🤣

از این سم هایی که اسپری هستن سیاهن بگیر مثل شیشه پاک کن

کامن فکر کنم

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

اسپری کامن بپاش‌ پای دیوارا و گوشه های خونه. فقط چند دقیقه ی اول بو داره، اگرم نشوری تا یه ماه اثرش میمونه. به دستتم بخوره با آب پاک میشه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اسپری کامن بپاش‌ پای دیوارا و گوشه های خونه. فقط چند دقیقه ی اول بو داره، اگرم نشوری تا یه ماه اثرش ...

رنگ نداره؟ لکش رو دیوار نمیمونه؟

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊

کنج دیوار، لای قرنیز ها ،توی آشپز خونه  فقط مواظب باش که سمی که میزنی تو غذاتون نره .شنیدم مورچه ها از فلفل وآهن ربا بدشون میاد میتونی تو آشپز خونه بجای سم آهن ربا بزاری یا پودر فلفل بریزی.

سلام ،  یه  پودر  سفید رنگ بدون  بو   هست،، تو  یه  قوطی  مثل  اسپری  کوچکتره،،  سم  مورچه،،

من  از  اون  خریدم  کل  خونه  ریختم،، دیگه  یک   دونه  مورچه   باقی  نموند،،  تو  بازار  داره  ،فقط،،   

رنگ نداره؟ لکش رو دیوار نمیمونه؟

رنگش سفیده

مگه جای سیاه یا رنگی بپاشی وگرنه رو دیوار سفید و کرمی نمیمونه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!