2777
2789
عنوان

چجوری به دایی همسرم بگم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 132 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید به نظرم گور پدر خانواده شوهر چند سال سرمون بلا اوردن پرویی کردن بسه من بی احترامی نمیکنم اما یاد گرفتم به خاطر خودم زندگی کنم کسی هم حرف زد با خنده جوابش رو بدم تو دلم نمونه بعد غرش رو سر شوهرم بزنم
اخه دل منم خدایی داره
عزیزم هم به مادر شوهرت بگو هم به برادر شوهرت هم رو شوهرت کار کن,اصلا هم به فکر ناراحتی دایی جان نباش چون چند سال دیگه زن گرفت میبینی چه جوری هوای زنش رو داره
اخه دل منم خدایی داره
وای وای آدم اگه بخواد عمیق به مسئله فکر کنه، دور از جونتون رسما خل میشه! این دایی جان اول که به خونه خواهراش میرسه ، دیگه کی نزدیک تر از خواهر، بعدشم در درجه دوم باید بره خونه دخترخواهراش که اونجام محرمه، دیگت گزینه آخر خونه شماست! چقدر بعضی آدما حق به جانب و بی ملاحظه اند!!!