2777
2789
عنوان

اینا رو یادتونه؟ دیگه چی میگفتیم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3945 بازدید | 51 پست

ماشین مشتی ممدلی نه بوق داره نه صندلی توراه بودیم خوش بودیم سوار لاک‌پشت بودیم‌این‌دنده و اون دنده پاتو بزار روگاز راننده 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

دست شما دردنکنه چرا زحمت کشیدی چرا ویلاندادی کنار دریا ندادی  واسه بازکردن‌کادو تولدامیخوندیمش

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست شما دردنکنه چرا زحمت کشیدی چرا ویلاندادی کنار دریا ندادی  واسه بازکردن‌کادو تولدامیخوندیمش

دست شما پرسکه انشاالله بری به مکه

دست شما پر طلا انشاالله بری کربلا

وااای چقدر تبااااااه بودیمممم 🤣🤣

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
بازشود دیده شود بلکه پسندیده شود  هدادادا این کادورو کی دادادا    

😂🤣

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
من ۲۳ساله هر روز تو خونه این و میخونم  این خونه رو کی ساخته اوسای بنا ساخته با چوب نعنا ساخته& ...

بنظرم منم ازین ببعد اینو توی بخونم😶😶

وای این بحال بود باز میشیم بسته میشیم😂😂 آنیسا آنیسا جینگلی آنیسا🤣🤣

هی جینگلیسا جینگلیسا جینگیلی آلیسا هییییی

بنظرم منم ازین ببعد اینو توی بخونم😶😶

😑تنها جایی ک نخوندم سر کار بود 

تو کلاس زبان میخوندم بعد همه از من بزرگ تر بعد دست میزنننن البته کلا جو کلاس فان بود 

دیگ ایقد خوندم اگرم من نخونم مامانم یادم میاره

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️