2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با فامیل 👍

| مشاهده متن کامل بحث + 8133 بازدید | 68 پست
بخدااین دوران نمیگذره خسته شدم ازقلب درد دارم میمیرم

ن اصلا حرص نخور... این اتفاق برات افتاده که یه چیزیو یاد بده بهت... یاد بگیر تجربه شه برات فکرشو نکن.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اصلا حرص نخور... این اتفاق برات افتاده که یه چیزیو یاد بده بهت... یاد بگیر تجربه شه برات فکرشو نکن ...

دست ازسرم برنمیدارن پیش همه ازمن میگن زندگیمو کردن پرارتنش من ک یه دختر شادم اینروزارزوی لبخندارته دل دارم خدا ب وقت این اذان صب ازشون نگذره انشالا رنگ خوشی نبیبنن ک بدون استرس خوابیدن من اینجادارم حرص میخورم

خونواده پدریم خشکن..ولی خونوادع مادریم خوبن منتهاچون سرکارو دانشگاه میریم یکم دیر ب دیرسرمیزنیم ولی ...

🤣🤣🤣خیلی حال میده این عشق و عاشقیا

من قبلنا عاشق یکی میشدم تو فامیل دور بعد یکی بهتر ک به چشمم می‌خورد چشمام عشق قبلیمو نمی‌دید دیگه 😂یادش بخیررررر

🤣🤣🤣خیلی حال میده این عشق و عاشقیا من قبلنا عاشق یکی میشدم تو فامیل دور بعد یکی بهتر ک به چشمم می ...

لعنت بهت نشه بیشرف😀🤣اخه دیگه چ عشقیه بی مصب خخخخخ

من بدجور عاشق این بشرشدم ک نگو نپرس

خدایاشکرت...❤️

لعنت بهت نشه بیشرف😀🤣اخه دیگه چ عشقیه بی مصب خخخخخ من بدجور عاشق این بشرشدم ک نگو نپرس

نمیدونم چرا اینجوری بودم جدی 

بعد قبلیه رو یادم میرف 

در حد کراش بوداااااا 

ذوق داری پس برا عیددددد

نمیدونم چرا اینجوری بودم جدی  بعد قبلیه رو یادم میرف  در حد کراش بوداااااا  ذوق دا ...

البت دوروزپیش دیدمش 

ولی ذوق چی گذری میبینمش

بنده خدا خونوادش باماشینش تصادف کردن ماشین  ۶۰۰ ۷۰۰رو گفتن ۵۰ ۶۰میبرن.و خداروشکرخونوادش زنده و سالمن براعیداومدن حیف بی ماشین زیاد نمیشع هموبیینیم

خدایاشکرت...❤️

منم با خانواده پدریم قطع ارتباطیم تقریبا سالی یبار همو میبینیم

خانواده مادریم هم که زنا همه از یک کنار عفریته ان همشون به شدت حسود همشون متعصب بیشترشون خاله زنک و قضاوت گر همه هی چ.س ناله کن ولی از ما وضعشون بهتره ولی خدا خیلی خوب رسواشون میکنه مثلا بهم یه دروغی میگن ۱۰ مین بعد یکی دیگه از اعضای خانوادشون یا یه نفر ریگه دقیقا برعکس حرف اونو میزنه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

🙂سلام.چرا قطع رابطه میکنید اخه.پس چرا من از دیدن ادمایی که پشتم حرف میزنن یا بهم حسادت میکنن لذت میبرم؟😈

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

ما هم قبلنا برا همه خیلی خوب بودیم خیلی... ولی دیدیم اصلا فایده نداره خصوصاا خانواده پدریم خصوصاعمه کوچیکه اینقد احترامش نگه میداشتیم ولی اون چی همش یااظهارنظربی خود ویاباکنایه وحرف های نامربوطش ما روذله کرده حالا برو ببین برعکسشو تو خانواذه خودش میکنه مثلا چرا خرج مکنید چرا پوشش تون اینجوری چرا اون چرااینو میکنیدد دیگه هم خسته شدیم این چندماه کمی فاصله گرفتیمم خانواده مادریم کمی بهترن ولی بازخوبی ازماستت..