2777
2789

عزیرم برات ب جای ی صلوات ده تا فرستادم 

ان شاالله ب همین ماه شعبان ک دروازه های دعا باز شده الله دامنتو سبز کنه و ههمه ی اونایی ک چشم انتظار اولاد هستن ی سالم و صالح نصیب تو و همه بشه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ تا فرستادم عزیزم...انشالله زودی مامان میشی ...نذر ب دختر حضرت رقیه دختر کوچولوی امام حسین یادت نره زود قبول میشه...نذر عروسک هر چن تا ک میتونی من ۱۰ تا گفتم تو کم یا زیادم میتونی بگی بستگی ب توان مالیت داره

عزیرم برات ب جای ی صلوات ده تا فرستادم  ان شاالله ب همین ماه شعبان ک دروازه های دعا باز شده ال ...

الهی امین .مرسی مهربون ان شاالله شما هم هرارزویی دارین برآورده بشه

الهی امین .مرسی مهربون ان شاالله شما هم هرارزویی دارین برآورده بشه

فدات بهش جانم ♥️🥺🌱

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
امین  میشه برای حاجت منم دعا کنی

چشم گلی جانم 

ان شاالله هر حاجتی داری براورده بشه و رنگ غم نبینی تو زندگیت و غرق خوشی هات بشی♥️🥺🌱