2777
2789
عنوان

بهم کمک کنین ،راهکار بدین لطفا

379 بازدید | 10 پست

من چطور یکم بیخیال بشم؟چطوری رفتار و کنایه ها رو نادیده بگیرم،چطوری خودخوری نکنم؟من نمیتونم  اطرافیانم رو عوض کنم اما میتونم خودمو عوض کنم شما راهکاری دارین؟ از طریق مشاور یا تجربه ی شخصی...ممنون میشم بهم بگید.لطفا نگید از اون شخص دوری کنم و نبینمش چون ممکن نیست.مادرشوهرمه اون شخص و همسرمم به شدت ازش میترسه یعنی همه ازش میترسن.کمکم کنین

در هفته  دو تا سه لیوان گل گاو زبان بخوراعصابو خیلی روان میکنه از ادمایی هم ک بهت حس بد میدن زی ...

ممنونم گلم.چشم حتما میخرم .من نمیتونم نرم خونه شون بخدا هر دفعه میرم اشکمو درمیاره.اونجا حفظ ظاهر میکنم ولی از درون نابود میشم.همسرمو دوسش دارم خوبیاش زیاده اما خیلی خیلی مامانیه هرگز پشتم نبوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم گلم.چشم حتما میخرم .من نمیتونم نرم خونه شون بخدا هر دفعه میرم اشکمو درمیاره.اونجا حفظ ظاهر می ...

اکثرا همینن اقایون عزیزم فقط باید بیخیال باشی  نمیگم قطع کن کمتر کن اگه بخای میتونی کمتر کنی چرا الکی خودتو عذاب میدی

اکثرا همینن اقایون عزیزم فقط باید بیخیال باشی  نمیگم قطع کن کمتر کن اگه بخای میتونی کمتر کنی چر ...

همین.دنبال راهکارم برای بی خیالی.دلم میخواد بگم ول کنا حالا یه چیز گفت شخصیت خودش رفت زیر سوال نه شخصیت من.اما نمیشه.

عزیزم شما راهکاری پیدا کردین؟

بله.اینکه سکوت کااامل کنم‌.بدون توضیح دادن و بدون توجیه کردن.

اوایلش سخته.اما عادت میکنی.مثلا تو تربیت بچم دخالت میکنه و نظر میده.من با سکوت فقط نگاهش میکنم همین.

یه بار بهم گفت چندتا عروس دارم مثلا،هیچکدوم نیومدین کمک واسه کارای خونه.باز هم در سکوت فقط نگاهش کردم.