2777
2789
عنوان

خانما کمک تجربه بارراری دارن

100 بازدید | 8 پست

من هفته ۳۳ ام  امشب یکم کار کردم  

حالا کمر درد و از یه ساعت حس میکنم تو واژن ام دستا بچه و خیلی نزدیک  و درد میگیری که انگار یه چی داره میزنه بیرون 

مشكلي نيست منم اينجوري بودن انگار بچه داره مياد بيرون ديگه اصلا كار نكن 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا   یعنی  مردم از استرس    خیلی حس بدی  همراه با ترس

ت ر ش ح نداري؟

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

به هيچ وج كار نكن ديگه

ترشح نه ولی یکم خیلی کم خیس میشم خیلی کم 

استرس نداشته باش عزیزم شماهم شکم اولی؟؟

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...