2777
2789
عنوان

اگه راهکاری واسه صاف شدن مو دارید بهم بگید🌙

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 139 پست
منم میخواممم.. یا یه چیزی که وز مورو ببره

منم یکم موهام وز بود من دیگه به تافت رو اوردم حوصله این یکیو دیگه واقعا نداشتم میرفتم بیرون انگار از جنگل اومده بودم

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
دارم😑زورم میاد هی بکشم دیوونه شدم😕

خب محصول که صاف نمیکنه فقط نرم میکنه تا پروسه صاف کردن آسون بشه

من ماسک موی اویستر ‌ رو به شدت پیشنهاد میکنم 

موهای فرو خییییلی خوب نرم‌میکنه

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم موی پنتن اما خوب باید اصلشو گیر بیاری

وای پنتن تقلبیش خیلی زیاده 

منم تقلبی‌شون گرفتم افتضاخ بود

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤
منم یکم موهام وز بود من دیگه به تافت رو اوردم حوصله این یکیو دیگه واقعا نداشتم میرفتم بیرون انگار از ...

تافت که بدتره..

وز بودن رو ترجیح میدم🥲

میگن نزنید تافت

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

سرم موی انرژایزر اتوسا هم عالیه

ماسک موی دنس هیر بگیر داخل حمام بزن مث این میمونه کراتین کردی. گوگل سرچ کن. قیمتش فک کنم الان 600 شد ...

واقعا جواب میده ینی؟چند وقت پیشا یکی اینجا مجیک واتر ام ان دی معرفی کرد رفتم شرچ کردم بیشتر جنبه تبلیغی داشت نمیدونم واقعا صاف میکرد یا نه اونم ۵۰۰ بود

پولمو نریزم دور

سرم موروغن آرگان مدل سینره خیلی خوبه بعدحموم بزن بعد سشوار بکش هم نرم می‌کنه هم صاف

باد سشوار بگیرم روش فقط؟