2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین باردارم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 83 پست
شوهرت اگه لیاقتت و داشته باشه برمی گرده ازت عذر خواهی می کنه والا بزار بره کسی که عیب خودش و نبینه ت ...

اون عمل کرد خب دو طرفه داشت گرید یک و دو همراه فتخ دو طرفه اینگوینال که بسیار خطرناک بود کنار عصبهای تولید اسپرم...ولی به طور عجیبی آزمایش قبل عملش  شکل اسپرم ش بالا رفته بود ....براهمینگفتن. مشکل ازشمانبود شماراحت میتونی بچه داربشی

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

می دونم الان وقت این حرفا نیس اما می ترسم بعدا یادم بره که بهت بگم ۳۴ سالته درسته؟ سنت اصلا زیاد نیس به هیچ وجه غصه شو نخور واسه باردار شدن هم فقط لازمه یدونه تخمک بالغ داشته باشی هر وقت اوکی شدی اینکارایی که می گم انجام بده انشالله که نتیجه بگیری حتما طب سنتی پیش دکتر خوب برو تا هم اصلاح مزاج بشی هم عفونت رحمت از بین بره درکنارش قرص اووبوست بخور واسه کیفیت تخمدان عالیه بعد هم برو بیا تهران یا پیش دکتر رزاقی یا عارفی یا رویا شرکت پیششون ازمایشات ایمنی و انعقادی و بده هزینه ازمایش بالاست ولی ارزش داره من مطمئنم تو مشکل ایمنی داری فقط با یدونه قرص پردنیزولون می تونی جنین و نگه داری اگه سیستم ایمنی بدن مشکل داشته باشه جنین بعنوان بیگانه می شناسه بهش حمله می کنه کاش جنین و بفرستی ازمایشگاه تا دلیل سقط معلوم بشه البته همه اینا برای ۴ یا ۵ ماه دیگه است که حالت خوب شده تو باید خدارو هزار بار شکر کنی چون واسه باردار شدن مشکلی نداری فقط باید رحمت آماده نگه داری جنین بشه حالا تهش هم رحم اجاره ای می گیری از قدیم گفتن فقط مرگ که درمون نداره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم دیگه چی درسته چی اشتباه فقط جواب اونهمه ذوق مادر شوهرم رو چی بدم...تا وقت رفتن شکمم رو نازمی ...

شوهرتم ناراحته حالش دست خودش نیس انگار که تو خودت خواستی اینجوری بشه بهش زمان بده بزار اروم بشه بعدا تصمیم بگیرید آدمی زاد همینه از کجا معلوم من الان هستم دو دیقه دیگه عجل نیاد سراغم اخه مگه مرگ و زندگی دست آدمه این حس سرزنش ادمای اطراف و خوب می فهمم بعضی وقتا مادر خود من آنچنان زخم زبونی می زنه که تا فیها خالیدونم می سوزه با اینکه اصلا زبونش تلخ نیست ها الهی قربونش برم مادر خیلی خوبیه ولی مثلا یه وقت می گفت حتما داروهات و درست استفاده نکردی یه وقت می گفت حتما خوب استراحت نکردی ولی نمی دونست که آنقدری که اون بچه ی منو دوست داره من هزار برابر بچه نیومده رو دوست دارم  مادر یعنی این به نظر من هیچکس هیچکس بالاتر از مادر به فکر بچه نیست پس غصه مادرشوهرت و نخور اون الحمدالله پسرش سالم و سلامت پیشش اگه ناشکری کنه خودش گناه کرده همه ناراحت می شن این اتفاقی که افتاد دل سنگ هم آب می شه ولی بیشترین ضربه رو تو دیدی الان فقط به فکر خودت باش 

شوهرتم ناراحته حالش دست خودش نیس انگار که تو خودت خواستی اینجوری بشه بهش زمان بده بزار اروم بشه بعدا ...

اره واقعا خیلی مادر ها حواسشون هست منم همینطور...امروز زنگیدم دکتره. گفتم من هنوز حالات بارداری سرجاشه گشنم میشه ضعف میرم تشنه شدید...میگه تشنهگی ک بخاطر خونریزی داخلی هست اما گشنگی هنوز بچه نمرده قلبش حتما خیلی ضعیف شده میگه یکهفته صبرکن

..همه چی مشخص میشه ک تونسته مقاومت کنه یانه..اینور میگه یک هفته اینور بهم گفته تمام داروهای انعقادی و دور نافی تو بزار کنار دیگ استفاده نکن انگار بچه گول میزنه...نمیدونم دیگ 

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
شوهرتم ناراحته حالش دست خودش نیس انگار که تو خودت خواستی اینجوری بشه بهش زمان بده بزار اروم بشه بعدا ...

میدونه مادر شوهرم پیر هست چون قند و فشار داره...بهش نمیتونیم خبر ناگهانی بدیم یهو فشارش میزنه بالا با قند براش خطرناکه...وگرنه اوم آدم خوبیه که اگه باهام میومد تمام پشتم بهش گرم می‌بود....آنقدر به دعای اون ایمان دارم...نذر کردم اگه واقعا این بچه معجزه بشه دیگه هرگز فکر رفتن ب خونه خودم نشم...نذر کردم تا زمانی ک اون زنده باشه رو چشام نگهشدارم...ولی میدونم همش توهم منه ‌

عزیزم قربون دل پاکت بشم چقدر مهربونی تو

عزیزم اونهمه گریه کردم ...مغزم درست کار نمیکرد به علایم هام...الان ک فایده نداره...ولیکن یک روز کامل از حال رفتم و غذا نمی تونستم بخورم ...قلبش پنج ثانیه میزد تو موقع تست قلب....تاالان فکمیکردم صدا قلب خودم بوده 😔 یادم اومد گوشیم بردم داخل از اول رو ضبط صدا گذاشتم....الان میبینم دکتر میگه ضربان واضح در دسترس نیست..‌‌..صدای قلبش شنیدم 😔 ولی خب میگن فایده نداره منتظر بمون تا سقط بشه

عزیزم اونهمه گریه کردم ...مغزم درست کار نمیکرد به علایم هام...الان ک فایده نداره...ولیکن یک روز کامل ...

سلام خوبی عزیزم عيدت مبارک انشالله که سال پر خیر و برکتی در پیش داشته باشی سرنوشت و بسپار به خدا بزار خودش بهترینارو برات رقم بزنه

سلام خوبی عزیزم عيدت مبارک انشالله که سال پر خیر و برکتی در پیش داشته باشی سرنوشت و بسپار به خدا بزا ...

ممنون عید شماهم‌مبارک فقط هنوزم لرز میکنم خیلی 😔