2777
2789
عنوان

من خیلی به جاریم حسودی میشه🙄😐.. مطمعنم شمام باشید حسودیتون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6552 بازدید | 106 پست
صددرصد الان یکی میاپ میگه ظاهر زندگی دیگرانو بت باطن‌زندگس‌خثدت‌مقایشه نکن

دیقا خودمم میخاسم بنویسم🤣

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وضع جاری منم از من ۸۰ درصد بهتره..ایشالا خدا بیشتر بهشون بده به ماهم بده😊

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

اونم سختی کشیده انشالا شمام این روزهای جاریتو ببینی

منم زندگی سختی.داشتم باهیچی شروکردم خب الان ماشین داریم زمین خریدیم یکم طلا خب این کجاش حسودی دار 

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم

قبل اینکه بگن باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی‌دیگران مقایسه نکنید ولی متاسفانه ما نه ظاهر زندگیامون به اندازه اونا قشنگه نه باطن اونا حداقل ظاهر زندگیشون قشنگه😁😂

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌