2777
2789
عنوان

جهت دردو دل جهت تعجب کردنم

395 بازدید | 36 پست

نمیدونم از کجا شروع کنم 

من ادمی هستم با وضعیت مالی متوسط خیلی هم متوسط ولی خیلی دوست دارم به نیازمندا کمک کنم چون زیاد تو جامعه نیستم بیشتر کمکم میدم به سرایدارهامون خب بهشون لباس کاملا نو میدم چه مال خودم چه بچم نو که میگم در خد یکی دوبار پوشیدم مثلا سایز نیست یا یکم مدلش قذیمی شده برام  یاغذا میدم مثلا یه بشقاب برنج خورشت یا هرچی دیگه هرماه خرید میکنم گوشت یه بسته چرخی یا تیکه میدم چند پیمانه برنج  یه رب در این حد کمک میکنم بیشتر ندارم ولی تا الان ۴تا سرایدار مون برای مون اومده و رفته بعد چندبار دادن اینا بهش به بدترین شکل ممکن باهام رفتار کرده برام سواله چرا 

نیازمند نیستن لابد

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تلفن زدم بهش پمب اب چک کنه جلو پدرشوهرم بود گوشیم خراب بود رو پخش سرتیدتر کفت بیرونم کلی حرف زد غر زد بعد پدرشوهرم شنید صبح رفت بهش کفت چرا اینطوری حرف زدی منم روحم خبر نداشت بعد ظهر زنگ زدم به سرایدار براش یک کیلو گوشت دادم گفتم اخر ساله به خیرات اموات و سلامتی خانمه اومد جلو در گوشت کرفت بعد شروع مرد توهین بهم 

تلفن زدم بهش پمب اب چک کنه جلو پدرشوهرم بود گوشیم خراب بود رو پخش سرتیدتر کفت بیرونم کلی حرف زد غر ز ...

شمادآدم‌خوبی بنظر میرسین‌ولی توصیه میکنم بعضی وقتا خوبی خیلی زیاد هم نادان خیال بد می‌کنه این همیشه گفتن.

منم مثل ماست فقط نگاهش کردم ضربان قلبم رفت بالا خودم مشکل قلبی دارم خیچی نگفتم درب رو بستم اومدم تو خیلی ناراحتم دستم نمک نداره کاش گوشت رو از دستش میگرفتم بعد در رو‌میبستم بخدا باعشق این گوشت براش خریدم 

شمادآدم‌خوبی بنظر میرسین‌ولی توصیه میکنم بعضی وقتا خوبی خیلی زیاد هم نادان خیال بد می‌کنه این همیشه ...

من احساس میکنم زیاده روی کردم کلی لباس از خواهرام اوردم براش کلی وسیله مثل ملافه و پتو آک

کلا کارت خیلی خوبه. از ادمای آبرومند تو محل شناسایی کن که تو اپارتمانتون نباشن .

اونقدر امروز حالم بد شد فسم خوردم به کسی کمک نکنم من مادرشوهرم یا دوستام بهم وسایل خودشون میدن خوشحال میشم تشکر میکنم استفاده میکنم اینا به چشمشون نمیاد تا الان ۴سرایدار اینطوری کردن

اونروز کلی لباس بردم برا یه خانمی دم مسجد میشینه دست فروشه گفتم اجازه میدی این لباسها بهت هدیه بدم گفت دست دومم گفتم به خدا فقط خریدیم پوشیده نشده گفت نمیخام اصلا پکر شدم با یه کیسه لباس برگشتم خیره به افق شدم شلوار کمتر ۵۰۰نیست مشکی نو بود فقط یکبار پوشیدم کمرش سایزم نبود مامتو ها سایزم نبود اخه چرا یعنی چقدر با فروش دست بند مهره ای درامد داره لباس نو بخره من وسعم نمیرسه دیگه ا