2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من راکوتان خوردم زیر نظر دکتر هر ماه هم آزمایش کبدی میدادم اون تایم تمام منافذ پوستم بسته شد و چربی پوستمم کمتر شد فقط گاهی زیرپوستی میرنم که از ژل دیفرین استفاده کردم خیلی از زیرپوستیا محو شدن

کرم ژل روبال بخر بعنیییی عااالی میشی

منم خیلی چربم ماسک آبلیمو + خاک رس میزارم

سفیده تخم مرغم میزارم

کرم ژل رویال هم شبا استفاده میکنم واییییی نگم برات 

روزا ضدآفتاب فلوئیدی بزن بر پایه آب باشه

به نام طُ ♡ که داری صبر مرا اندازه میگیری ...
من راکوتان خوردم زیر نظر دکتر هر ماه هم آزمایش کبدی میدادم اون تایم تمام منافذ پوستم بسته شد و چربی ...

منم رفتم دکتر و راکوتان خوردم.. تو اون دوره خیلی خوب بود اصلا جوش نمیزدم حدود ۶ ماه راکوتان مصرف کردم بعد دکتر گفت دیگه جوش نمیزنی میتو قطع کنی اما بعد چند ماه دوباره جوشام برگشت

به شدت بهش حساسیت دارم.. وقتی میمالم صورتم ملتهب و قرمز میشه

وازلین فیروز بزن جای جوشات نمونه

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       
منم رفتم دکتر و راکوتان خوردم.. تو اون دوره خیلی خوب بود اصلا جوش نمیزدم حدود ۶ ماه راکوتان مصرف کرد ...

من دوسال پیش راکوتان خوردم هنوز برنگشتن حتما به مقدار کافی نخوردی دکتره سوادش رو نداشته راکوتان رو بر اساس وزن و اینا تجویز میکنن