2777
2789
عنوان

برادرم به خاطر قدش ناراحته

369 بازدید | 21 پست

برادرم 16سالشه البته یه ماه بعد17میشه آبان ماه رفتیم دکتر گفت آزمایش از مچ دستش گرفت گفت صفحات رشدش بازه ماهم بهش میگیم قدتت خوبه ولی میگه نه من بلند نمیشم قد الانش174و وزنشم فکرکنم53هست به نظرتون قدش بلند میشه دکتر هی دارو برا افزایش وزنش میده با ال ارژنین

وا بلند میشه هنوز بعدم خوبه که تقریبا

ولی من به یه بیمکس توی زندگیم نیاز دارم           داداش ماداد زدیم نفهمید!تومیخوای ازچشمات بفهمه...؟ما پشت هزاران لبخند خود مرده ایم!....)     دردیست در این سینه که همزاد جهان است..... 💔

بستگی به قد خانوادتم داره 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا ۱۷۴خوبه ک دیگ چی میخاد بشه سعی کنه چاق بشه یکم 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

از این بلند تر میخواهد بشه؟؟؟

بگو بابا اول رشدی ماشالله قدش خیلی بلنده  چه خبرههه

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              

داداش من ۱۷ سالشه ۱۸۳ قدشه ماشالله 

نگران نباش تا ۱۷۹ اینا میره حتما

فقط بگو زود بخوابه تغذیه درست داشت باشه

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚