2777
2789
واقعا ممنونم بدون قضاوت کنارم بودین سعی میکنم رو خودم کار کنم به خدا نزدیک شم کمبود ها رو خودم برا خ ...

خوشحالم که سهم کوچیکی توی بهتر شدن حالت داشتم امیدوارم همیشه توی چالش های زندگی موفق باشی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خوشحالم که سهم کوچیکی توی بهتر شدن حالت داشتم امیدوارم همیشه توی چالش های زندگی موفق باشی 

ممنونم از شما واقعا سهم خیلی بزرگی بود خدا همیشه حافظتون باشه خوشحالم که واقعا هنوز هستند افرادی که فقط قضاوت نمیکنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نویسنده قابلی هستی  چون درون خودت رو می شناسی  با خودت تو صلحی  کجا مینویسی

ممنون عزیزم از حرفاتون انگیزه گرفتم 

برای مجله شهرمون کار میکنم البته بدون دستمزد 

من این صلح رو مدیون آدم هایی هستم که بیشترین ضربه رو بهم زدن و بهم یاد دادن که هیچ چیز توی این دنیا قطعی و کامل و بی نقص نیست 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ممنونم از شما واقعا سهم خیلی بزرگی بود خدا همیشه حافظتون باشه خوشحالم که واقعا هنوز هستند افرادی که ...

زنده باشید ما انسان ها مثل یه چوب کبریت تو یه جعبه کبریت هستیم اگه یکی از ما آتیش بگیره خواه  ناخواه بقیه هم میسوزن 

شما هم این زنجیره رو قطع نکنید و به آدم دیگه ای کمک کنید بدون قضاوت و در نهایت این خواسته رو ازش داشته باشید که اونم بدون قضاوت به شخص دیگه ای کمک کنه 

یه خانمی اینجا هست  مثل اون می نویسی ارغوان۹۸

متاسفانه افتخار آشنایی با اون خانوم رو نداشتم 

زنده باشید ما انسان ها مثل یه چوب کبریت تو یه جعبه کبریت هستیم اگه یکی از ما آتیش بگیره خواه  ن ...

حتما زیبا ترین کاری که میشه کرد یک فرد وقتی درگیر و ترس از بیان داره می‌تونه اشتباه ترین تصمیم رو داشته باشه خدارو شکر شرمنده از از این نشدم و فقط حس تازه بوجود آمده بود و به خودم آمدم قطعا نمیزارم تکرار بشه و سعی میکنم هرگز غرور درگیر منم منم نکنه من رو

حتما زیبا ترین کاری که میشه کرد یک فرد وقتی درگیر و ترس از بیان داره می‌تونه اشتباه ترین تصمیم رو دا ...

ذاتت پاکه پس مطمئن باش خدا خودش یه راهی جلو پات میزاره که مسیر اشتباه نری و این یه امتحان بود که خیلی زود ازش سربلند بیرون اومدی 

حس و حال الانت رو دوست دارم مثل درختی که بعد از سرمای وحشتناک زمستون دوباره جوونه میزنه

ذاتت پاکه پس مطمئن باش خدا خودش یه راهی جلو پات میزاره که مسیر اشتباه نری و این یه امتحان بود که خیل ...

خودم هم خوشحالم بخاطر فرو نرفتن در منجلاب ناراحتم بخاطر حس عجیبی که حق من نبود و وارد شدن ناخواسته در زندگی کسی دیگه قطعا دیگه مثل قبل نیست حتی کمک ها بی چشم داشت باشه من چقدر سادگی کردم و چه حماقتی بود سعی میکنم مادر بهتر برای دخترم باشم حس های دوست داشته شدن رو به دخترم هدیه کنم از من که گذشت اون سربلند باشه چقدر سرنوشت غریبی

زنده باشید ما انسان ها مثل یه چوب کبریت تو یه جعبه کبریت هستیم اگه یکی از ما آتیش بگیره خواه  ن ...

جدیدا یه فیلم دیدم به اسم بیمار انگلیسی 

میگند عاشقانه ترین فیلم هست 

و در واقع داستان یک خیانت که پیش می یاد 

اون جمله تون رو که گفتی هم ححال خوب داشتم و هم حال بد 

یکی از دیالوگ های اون خانم هست 

داشتم به این فکر می کردم چه داستان های غیر مجاز عاشقانه  فراوانی که مرد یا زن جلوش رو گرفتم  و نداشتند ادامه پیدا کنه و اونها فیلم نشدندددد،چون لحظات عاشقانه و هوس آلود ندااا

خودم هم خوشحالم بخاطر فرو نرفتن در منجلاب ناراحتم بخاطر حس عجیبی که حق من نبود و وارد شدن ناخواسته د ...

نگران نباش و آنقدر خودت رو سرزنش نکن این اتفاق باید می افتاد تا شما بتونی تغییر کنی اون آدم هم ممکنه جای دیگه کمبود داشته و اینکه شما حس نیاز بهش داشتی اون حس تامین کنندگی درونش رو برجسته دیده و حس اقتدار گرفته و باعث شده کمی پا از حد معمول فراتر بزاره با رفتار جدی اون آقا هم ممکنه تلنگر بخوره و رفتارش رو اصلاح کنه.

دختر شما علاوه بر داشتن شما به حس دوست داشته شدن ا، سمت پدرش هم نیاز داره و باید شاهد اقتدار پدرش تو خونه باشه 

مطمئنم که مادر خوبی هستی و حس خواستنی بودن رو به دخترت میدی 

نگران نباش و آنقدر خودت رو سرزنش نکن این اتفاق باید می افتاد تا شما بتونی تغییر کنی اون آدم هم ممکنه ...

قطعا با همسرم می‌خوام صحبت کنم راجب این حسی که درونم کم دارم نیاز به توجه و کم شدن بار فشار مسولیت می‌خوام دنیای زن بودن رو من هم تجربه کنم واقعا حرفتون درست دخترم نیاز به اقتدار مردانه داره خدا کنه اینبار هم ازش سر سری نگذره اون آقا هم همسر خوبی دارن قطعا کنار همسر خودش خوشبخت خواهد بود و اون زن حق آرامش مطلق در زندگیش رو داره 

جدیدا یه فیلم دیدم به اسم بیمار انگلیسی  میگند عاشقانه ترین فیلم هست  و در واقع داستان ی ...

تا حالا این فیلم رو ندیدم ولی میدونی همه ما تو زندگیمون ممکنه یه ممنوعه هایی داشته باشیم که برامون خوشایند هستند اما چهارچوب ها درونمیمون وادارمون می‌کنند که روی خیلی از نیازهای درونی خط بطلان بکشیم این جنگ بین عقل و دل یکی از سخت ترین چالش هاست 

به قول خانم صرافیان چراغ قرمز ها اگر نبودند سر از خانه تو در می آوردم  

قطعا با همسرم می‌خوام صحبت کنم راجب این حسی که درونم کم دارم نیاز به توجه و کم شدن بار فشار مسولیت م ...

حتما باهاش صحبت کن ولی اینبار سعی کن اول از اشتباهات خودت بگی تا کمتر جبهه بگیره و زودتر قانع بشه 

امیدوارم اون آقا هم زندگی جدید و بهتری رو تجربه کنه 

تا حالا این فیلم رو ندیدم ولی میدونی همه ما تو زندگیمون ممکنه یه ممنوعه هایی داشته باشیم که برامون خ ...

و چقدر قشنگ گفتن دلم گریه میخواد نه بخاطر اتمام این رابطه بخاطر نادیدهرفتن و گذشتن ۱۶ سال از عمرم بخاطر سردی که من رو وادار به خیلی تظاهر وتحمل کرد بخاطر حق بجانب بودن همسرم که خستم بخدا منم کار میکنم ولی چقدر قشنگ بود اگر یکبار فقط کنارم بود دلم یک آغوش بدون حرفش رو میخواست حالا اگر نمی‌فهمیدم به خودم نمی‌آمدم این ممنوعه پیش می‌رفت متوجه میشد حق بجانب کامل بود