2777
2789

بنا به دلایلی سال آخر من از این آقا بی توجهی زیاد دیدم طوریکه به کسی میگفتم و تاپیک میزدم میگفتن لیاقتت همچین چیزی نیست و بیشتر از این خودتو عذاب نده 

حالا چهار ماه پیش من بهش گفتم که همه چیز تمومه

ولی نخواسته باور کنه

منم به تازگی با کسی آشنا شدم 

اینم فهمیده نمیدونم چطوری 

حالا الان میگه تو به من خیانت کردی و مطمئنم این پسر جدیدم یه روزی همین کارو با خودت می‌کنه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

سال آخر رابطمون سرباز فراری شده بود شبا مست میکرد و تا دیر وقت بیرون بود بارها و بارها باهاش حرف زدم اما نفهمید

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میترسم که نفرینم کنه

نترس نفرین ناحق نمی گیره

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

شاید با پیج فیک اومده بهت پیام داده و اون پسر جدیده خودش باشه

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....
الان میترسم که نفرینم کنه

نفرین الکی که نمیگیره

وقتی شما جدا شدی یعنی تعهدی به ایشون نداری و میتونی با آدم جدیدی آشنا شی

ایشونم تا دلش میخاد نفرین کنه

ب دعای گربه سیاه بارون نمیاد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
رابطه ۶ ساله جدا شدی بعد از ۴ ماه با کسی دیگه اشنا شدی؟.خوش ب حالت والا من بودم تا ابد تو ذهنم نمیرف ...

وقتی یکسال از اون شیش سال تمام شبا گریه می کردم و عین خیالش نبود 

شبا با رفیقاش باغ و مشروب و گریه های من براش مهم نبود

از این پرروتر دوست پسر سابق منه 

که چند ساله جدا شدیم

یادمه روزای آخر بهم گفت اگه بعد از من بری با پسر دیگه ای دوست بشی

آبروتو همه جا میبرم

فکر نکن عین آدمای بی غیرت میشینم نگات میکنم

اون پسرو هم بیچاره میکنم

حالا واقعا نمیدونم این کارو بکنه یا نه😐