ایمجا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2379 عنوان خانما بیاین یه نظری بدید فووووری و واجبه 103 بازدید | 8 پست کدومش بهتره؟موهام موج دار و تقریبا پر حجمه و تا پایین گودی کمرم هستموی صاف شلاقی نمیخوام همینکه صاف بشه و کم حجم تر اوکیه تعداد رای : 5 نظرسنجی کدومشو بگیرم؟ ۱ جیمی مدل ۲۹۷۲ 1 20% ۲ سوکانی مدل sk1008 0 0% نظری ندارم اومدم نتیجه رو ببینم 4 80% یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیمبند نیست. 1401/12/23 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selenasel عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 4195 شک نکن بد بود بیا پیام بده خودم ازت میخرم، حتما قبلش روغن ارگان بزن ک حرف ندارا، نمیزاره مو بسوزه و دچار موخوره شه،
ایمجا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2379 شک نکن بد بود بیا پیام بده خودم ازت میخرم، حتما قبلش روغن ارگان بزن ک حرف ندارا، نمیزاره مو بسوزه و ... جیمی؟ یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیمبند نیست.
selenasel عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 4195 جیمی؟ اره، برس، برو د ی ج ی ک ا ل ا، اونجا بزن برس حرارتی و قسمت پرفروشترین نگاه کن، اونجام جنس خوب پیدامیکنی خوبیش اینه مرجوعی دارن، خیلی از دوستای من از اونجا برس حرارتی گرفتن کاملا راضی بودن
ایمجا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2379 اره، برس، برو د ی ج ی ک ا ل ا، اونجا بزن برس حرارتی و قسمت پرفروشترین نگاه کن، اونجام جنس خوب پیدام ... اره نظراتو دیدم خیلی مثبت بودمیخوام از بندر بگیرم ارزونتره یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیمبند نیست.
ایمجا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2379 اره، برس، برو د ی ج ی ک ا ل ا، اونجا بزن برس حرارتی و قسمت پرفروشترین نگاه کن، اونجام جنس خوب پیدام ... مثلا برس حرارتی فیلیپس دی.جی زده سه تومن بندر دو و نیم هست یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیمبند نیست.
selenasel عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 4195 اره نظراتو دیدم خیلی مثبت بود میخوام از بندر بگیرم ارزونتره اونا جنس فیک دارن، ریسک نکن چون واسه مو میخوای ارزش داره هزینه کنی، جنس چینی میدن بهت ی سال دیگه کیفیت کار میاد پایین، خودت میدونی باز
ایمجا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2379 اونا جنس فیک دارن، ریسک نکن چون واسه مو میخوای ارزش داره هزینه کنی، جنس چینی میدن بهت ی سال دیگه کیف ... اشنا دارممطمئنم یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیمبند نیست.
selenasel عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 4195 مثلا برس حرارتی فیلیپس دی.جی زده سه تومن بندر دو و نیم هست اگه مطمئن هردو واسه یه شرکته بگیر، خوبه