2777
2789
عنوان

آخ خدا بالاخره تموم شد😭😍

419 بازدید | 41 پست

خونه تکونی رو میگم😂

حامله ام از مادرم دورم و دست تنها🫡

ولیییی 😁😁😁😁

خونه الان برق میزنه

بعد چند روز بالاخره تموم شد 

خیلی حس خوبیه🤩🤩🤩

شما چی؟تموم کردین؟اصلا شروع کردین؟🤣🤣😅😅

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من سه روز پیش تموم شد فقط باید رو تشک و ملافه بدوزم خونه هم برق افتاده خداروشکر 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

فرشا پهن کنم با ی گردگیری کلی و سرویسا دوروزه مریض،شدم نشد تموم کنم

خسته نباشی

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

خدا رو شکر برای من حموم مونده

الان سرویسا رو تموم کردم دوش گرفتم با حوله پهن شدم رو تخت😂

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

رفتی آنومالی

جنسیت چی بود

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم