2821
2789

سلام بنظرتون چ عمل های زیبایی هست ک ادم باهاش خیلی تغییر میکنه و به زیبایی کمک میکنه. من هیجده سالمه و مامان بابام گفتن برای هدیه تولد هیجده سالگیم میزارن ی عمل ب انتخاب خودم انجام بدم و هزینشو بدن

خودم دماغ مدنظرم بود ولی دکتر ک رفتم گفت دماغت هیچ مشکلی نداره نه قوز داره نه بزرگه کاملا کوچیک و خوش فرمه واسه همین لطفا چیز دیگ ایی اگر به ذهنتون میرسه بگید ممنونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زاویه فک

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»

خوب اخه وقتی میگی مشکلی نداری چرا الکی میخوای خودتو زیر تیغ جراحی ببری؟ 

تا توانی دلی بدست آور ....دل شکستن هنر نمیباشد.... ★★★ کابرای دعوایی عزیز رو من ریپلای نکنین حوصلتون رو ندارم.😁 
فقط حرف پدر و مادرت این دیگه چ کادوییه😐

ایده ی خودم بود همیشه دوس داشتم ی عمل زیبایی انجام بدم اوناهم گفتن هیجده سالت ک شد ب انتخاب خودت ما هزینشو میدیم حالا تولد رو بهونه کردن. من خودم گفتم کادوم این باشه

غیر از عمل بینی اگه دندونات نا مرتبه ارتودنسی، اگه لبات کوچیکه ژل لب، اگه چشمات پف داره بلفارو، اگه غبغب داری رفع غبغب

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
فقط حرف پدر و مادرت این دیگه چ کادوییه😐

خیلی خوبه منم میخوام 😐😐

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز