2777
2789
عنوان

خانما این مانتو رو عمده فروشی مزون گفت یک و پانصد بنظرتون ارزش داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 23 پست

اصلا قشنگ نیست🫠🙃

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیدم این مدلیا رو ..مال پارسال هست این مدله

پارسال رو مانتوهای بلند قسمت سینه ش این مدل پارچه زده بودن با آینه کاری امسال رو مانتو کوتاه 

نمی‌دونم سلیقه ای هست من خوشم نیومد راستش 

زشته نمیدونم چرا بعضی ها فقط برای قیمت میخرن!

من نگفتم چون گرونه میخوام بخرم اتفاقا چون گرون بود نسبتا گفتم ببینم ارزش داره یا نه من کاری به قیمت ندارم اگه پونصد هم می‌گفت چون دو دل بودم باید می‌پرسیدم ولی اگه ی مانتو پونصد باشه و به دلم بشینه کار به قیمتش ندارم اصلا

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

پوشیدم هم زیاد به تنم قشنگ نبود 

هیچی نخریدم امسال چون مدل کتی دوست ندارم همه ی شکل چیزای خاص هم هرچی پوشیدم همه گشاد بودن من سایزم بزور ۳۶ میشه آخه پس چکارکنم؟

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
اگه به دلته و از نزدیک قشنگه به نظرت که نظرخواهی نکن چون ممکنه مخالف هم باشه دلتو بزنه

از نزدیک واقعا بهتر بود ولی بهم گشاد بود گفتم اگه کلا تو نظر بقیه خوبه برم بگیرم بدم خیاط ک معلوم شد کلا انگار زیاد قشنگ نیست تو نظر بقیه هیچی هم بهم نمیاد