2777
2789

چجوری با چه بهونه ای قطع رابطه کردین؟

توی مهمونیا و عروسیای طرف شوهر اگه دعوت باشید میرید؟ وقتی میبینیتشون رفتاراتون چجوریه باهم؟

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیاز به قطع رابطه نیست، فقط کافیه تمام مسائل رو بهشون نگید و صمیمیت پیش از حد نداشته باشید، این طوری  جایی برای دخالت نمیمونه و محترمانه باهاتون برخورد میشه

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱

قطع ارتباط با خانواده شوهربهترین ارامش من الان یه سال قطع ارتباط کردم چقدرارامش دارم.بعدش اگرتویه مجلس ببینم نگاهشون هم نمیکنم میشم با بقیه ی مهمون تعریف میکنم ومیگم ومیخندم والاااااا  

اذیتتون میکنن طایفه شوهر یا شما دوس ندارین باهاشون زیاد برخورد داشته باشین؟؟لطفا همه کسایی که با این ...

بیش از اندازه با زبونشون دلمو شکوندن دلم نمیخواد ببینمشون هیچوقت. هروقت میبینمشون تب میکنم

ده ساله قطع رابطه ایم بعد از یه دعوای حسابی و دادگاه و...............‌ دعوت نمیشیم یعنی حتی نم ...

چه حس خوبیه، منم دلم همینو میخواد که نه خبرمو داشته باشن نه بدونن کجایم

نیاز به قطع رابطه نیست، فقط کافیه تمام مسائل رو بهشون نگید و صمیمیت پیش از حد نداشته باشید، این طوری ...

من خواهرشوهرم طلاق گرفته بیشتر وقتا که با دخترش میان شب خونمون میمونن از همه جزئیات خبر دارن خیلی ازشون بدم میاد وقتی دو روز خونمون میمونه چطور صمیمی نشم؟ من صمیمی نشم هم اونا پروو ان میاد خودشو رو مبل دراز میکنه میره تو گوشی

انشاالله بهش برسی البته نه از این راهی که من رسیدم من پیییییر شدم 

دلم میخواد یه جنگی بشه حتی منو بزنن و ... تا برای همیشه از زندگیم برن بیرون

من خواهرشوهرم طلاق گرفته بیشتر وقتا که با دخترش میان شب خونمون میمونن از همه جزئیات خبر دارن خیلی از ...

خودش خونه نداره؟ 

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱

قطع ارتباط با خانواده شوهربهترین ارامش من الان یه سال قطع ارتباط کردم چقدرارامش دارم.بعدش اگرتویه مج ...

منم احساس میکنم اگه اونا نباشن خیلی آرامش دارم