2777
2789

خیلی خیلی ملایم کن شعله رو ، مستقیم نزار رو حرارت.. بریز تو قالب کف قابلمه رو ی کاسه‌ای چیزی بزار بعد قالبو بزار رو اون

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁منم بدون شعله پخش کن میپزم شعله درحد برنج دم کردن میزارم 

یبار یکی از این چدنای اجاق گاز گذاشتم روهم تا فاصله ایجاد بشه ولی کیکم خوب پف نکرده بود الان دیه بدون اون گذاشتم فقط میترسم بسوزه 

خب که چی....
یبار یکی از این چدنای اجاق گاز گذاشتم روهم تا فاصله ایجاد بشه ولی کیکم خوب پف نکرده بود الان دیه بدو ...

من برا تولد خودم حوصله توستر نداشتم با قابلمه عادی پختم فقط کاغذ روغنی گذاشتم فر دست سازم درس نکردم خدایی عالی تر از فرو توستر شد حتی یادم رفت قبلش قابلمه رو گرم کنم 

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘
من برا تولد خودم حوصله توستر نداشتم با قابلمه عادی پختم فقط کاغذ روغنی گذاشتم فر دست سازم درس نکردم ...

منم خسته شدم ازین قالب کیک که باید باهاش کشتی بگیرم تا کیک سالم دربیاد ازش 

تو قابلمه خیلی راحتتر و خوشمزه تر درمیاد 

پختم نسبت به کیک های قبلم بهتر پف کرده 😍

خب که چی....
منم خسته شدم ازین قالب کیک که باید باهاش کشتی بگیرم تا کیک سالم دربیاد ازش  تو قابلمه خیلی راح ...

اره خیلی عالی میشه خدایی بعد کاعذ روغنی بزار قشنگ دربیاد 

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘

سلام عزیزم برای خرید بهترین شعله پخش کن من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://biknik.ir/spread-the-flame-bartar/