2777
2789

بچه ها پسر من خیلی شبیه داداشمه

داداش من یه جهش ژنتیکی عجیب و نادر داره که به نظر خودم و خیلیا قشنگ و خاصه.

مثلا چند وقت پیش یهو ریشهای زیر چونه اش سفید شد الان دوباره داره همون ناحیه ریش مشکی در میاره.

به نظرتون پسرم هم این جهش رو داره؟

کسی رو دیدین اینجوری باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شباهت ظاهری ارتباطی با جهش کروموزومی و ژنتیکی نداره..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من ۲۳سالمه ولی نمیدونم چرا جدیدا بین ابروهام ومژه هام چن تا تاز موی سفید هست.شما میدونید چرااا

آزمایش خون بدید 

احتمالا سطح ویتامین بدنتون به شدت پایینه

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  
اخه یکی از عموهام هم اینجوریه

پس ژنتیکی ای

باید ببینی پسرت این ژنو به ارث برده یا نه

اگه ژن ش رو داشته باشه چرا که نه  یعنی جهش اتفاق نیفتاده باشه

یکی از عموهام اینجوری بود

الان داداشم هم اینجوری شده و به نظرم خیلی خاصه مخصوصا اینکه یکجا رنگ ریشاش سفید پنبه یی میشه 

آزمایش خون بدید  احتمالا سطح ویتامین بدنتون به شدت پایینه

دادم ازمایش خون ماه پیش البته برا چیز دیگه بود

اما خب گفت همه چیزای بدنت وخونت پلاکت کلسیم ویتامینا اهن 

حتی انزیمای کبد،وکلیه و...

گفت همه چیت خوبه رو نرمال ترین حالت

دادم ازمایش خون ماه پیش البته برا چیز دیگه بود اما خب گفت همه چیزای بدنت وخونت پلاکت کلسیم ویتامینا ...

شاید ژن ش رو داری

وای خدا کنه میدونی خوبیش چیه اینکه مثل آلارم عمل میکنه وقتی به شدت استرس و غصه دارن اینجوری میشه

چه جالب