2777
2789

دوستان میشه راهنمایی کنید .من چند ماهه ازدواج کردم 

آدم کم حرفی نیستم ولی شوهرم همیشه میگ تو چرا با من حرف نمی زنی چرا هیچ حرفی نداری 

همش گله می‌کنه از این موضوع 🥲

شماها چی میگین چ جوری شوخی و خنده میکنید چ جوری بحثهای جذاب میکنید (منظورم راجب خودتونه ن حرف زدن راجب اتفاقاتی ک برای بقیه آشنا ها میفته)بگید منم ایده بگیرم خوب🥲

منم شوهرم خیلی دوست داره باهاش صحبت کنم

به خاطر همین یه داستان من تعریف میکنم یه داستان اون، یا جایی بریم بعدش شروع به غیبت کردن میکنیم میدونم خوب نیست ولی خیلی حال میده😂😂البته اینم بگم بیشتر خوبیاشون رو میگیم بخدا😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش قصه بگو مثلا بگو یه روزی یه علی بود که خیلی تنها بود بعد یه فاطمه ای رو دید که عاشقش شد و ...3

مثلا اسم دوتا تون ایناست و میتونی داستان خودتون رو بیاری توش 

مثلا فرض کنیم سرکار آشنا شدین اینو اضافه کن توش

منم شوهرم خیلی دوست داره باهاش صحبت کنم به خاطر همین یه داستان من تعریف میکنم یه داستان اون، یا جای ...

منم اینکار رو میکنم ها😂یا می‌شینم براش شعر میخونم .ولی خوب نمی‌دونم باز 

براش قصه بگو مثلا بگو یه روزی یه علی بود که خیلی تنها بود بعد یه فاطمه ای رو دید که عاشقش شد و ...3 ...

عزیزم من بارها اینو گفتم مثلا می‌شینم از گذشته میگم 

ولی اثر نداره ک نداره

کلا کم حرفی؟ 

ن من بنظر خودم خیلی حرف میزنم 

میگم من این همه حرف میزنم تو چ حرفی مدنظرته.میگ نمی‌دونم .ببین زنای مردم چی میگن ب شوهراشون 

منم متوجه این حرفش نمیشم 

ما سیزده سال اختلاف سنی داریم باهم نمی‌دونم شاید بخاطر اونه😕

منم تقریبا کم حرف و درونگرام بیشتر فیلم اینا ببینید راجب فیلم هم میتونی حرف بزنی باهاش یا راجب اتفاق ...

آخه من وقت فیلم دیدن ندارم 🥲در طول روزم اتفاق خاصی برام نمیفته چون همش در حال درس خوندنم مگ اینک روزای تعطیل باهم جایی بریم فق 

ن من بنظر خودم خیلی حرف میزنم  میگم من این همه حرف میزنم تو چ حرفی مدنظرته.میگ نمی‌دونم .ببین ...

احتمالا واسه همونه

بعدم هر چقدر زمان بگذره هی بهتر میشی

من شش ساله که ازدواج کردم، بنظرم حتی نسبت به پارسالم کلی تغییر کردم