2777
2789

من یک ساله استفاده میکنم

خیلی خیلی هم راضیم

ولی اخیرا اواخر دوره پری

احساس درد در ناحیه زیر شکم دارم

الان ترسیدم که به خاطر کاپ نباشه

دوست ندارم بذارمش کنار

شما درد ندارید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه درد ندارم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
ن واس کاپ نیس شاید عفونت داری  یا شاید موقع جاگذاری فشار میدی  شایدم درد پریودیت

علائم عفونت ندارم

جا گذاری هم که یک ساله دارم استفاده میکنم دیگه قلقش دستم اومده 

درد پری هم روزهای اول دارم نه اخر دوره

این کاپا ب درد چی میخورن دقیقا؟ یعنی خون دیگ نمیاد اینارو استفاده میکنین؟  این همونیه ک واسه ...

نه ربطی به جلوگیری نداره

برای زمان پری هست به جای نوار بهداشتی و پد

استفاده میشه

من یه بار بد جا زده بودم لگنم درد میکرد در اوردم گذاشتم درست شد شاید  بد جا میزاری یا کامل باز ...

نه درست جا گذاشتم

یک ساله دارم استفاده میکنم قلقش دارم

رحم یهو تیر میکشه درد زیاد بعد ول میکنه