2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن گلم خیلی کم‌میشه به ۴ نفرم زیاد چیزی نمیرسه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
قزل کیلویی۱۲۸هزار اینجا.بله دوتا کافیه

ببخشید من خواهر م یه بار برامون غزل الا خرید آورد اولین بار بود می‌خوردم خیلی مزه بدی میداد طعم خاک میداد اصلا انداختیمشون بیرون کیلویی ۲۰ هزار بود دو سال پیش ما ماهی جنوب میخوریم خیلی خیلی بد بود برامون

ببخشید من خواهر م یه بار برامون غزل الا خرید آورد اولین بار بود می‌خوردم خیلی مزه بدی میداد طعم خاک ...

به نظرم قزل رو فقط باید از اون جاهایی که زندش رو جلوی خود آدم از استخر برات تازه می گیرن خرید وگرنه ماهی مونده واقعا طعم بدی میده

یه بار از استخرهای ماهی فروشی بگیرید تازشو میل کنید به نظرم نظرتون عوض بشه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃