2777
2789
عنوان

فیلم کره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 28 پست
تشویقم کن  سیندرلا و چهار شوالیه  اقای ملکه  من با یه روباه زندگی میکنم  ستا ...

فقط سقوط بر روی تو و دوست داشتم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشویقم کن  سیندرلا و چهار شوالیه  اقای ملکه  من با یه روباه زندگی میکنم  ستا ...

وای مرسی گلم

زیبای حقیقی، اقای ملکه، افسانه دریای ابی رو دیدم واقعا دوست داشتم ولی اقای ملکه چون اون یاروعه دم اخر از تناسخ برگشت بازم خورد تو پرم یعنی در این حد حساسم😂با واسه زیبای حقیقی خیلی بخاطر هان جون گریه کردم😂اما درکل خوشم اومد

ممنون که زحمت کشیدی نوشتی♡

میشه غمگین قصنگ بم معرفی کنی ببینمم  دلم خوااست😭😭😭😂

اوه روح من رو دیدی؟

هم درامه هم عاشقانه هم بعضی جاها طنز

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
نه پایانش خوشه همه ما مردیم هم کارگردان گذاشت تو خماری بمونیم تا فصل دو مشخص بشه درنتیجه پایانش به ...

عزیز شرمنده من دوباره میپرسم

مطمئن باشم پایانش خوشه؟ 😂

قسمت نهم هستم و جونگ یی هاین روی تنش زخم دیده

عزیز شرمنده من دوباره میپرسم مطمئن باشم پایانش خوشه؟ 😂 قسمت نهم هستم و جونگ یی هاین روی تنش زخم د ...

مطمئن باش😆

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |