2777
2789

مامان،خانوم عزیزم.قبلا خانومم بودم اون روز با گوشیش کار داشتم دیدم منو نوشته خانوم عزیزم.از بعد زایمانم متحول شده عشقم😂

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

مامانشوع عشقم سیو کردع 

منوع تنها دلیل زندگیم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنام

حیاتیم 

البته ب انگلیسی نوشته

یه وقتایی باید بین اینکه بزنی صفحه بعد یا اینکه کلا کتاب و ببندی بذاری کنار باید یکیو انتخاب کنی..!                        هرگز یک اشتباه رو فقط چون مدت طولانی صرف انجامش کردی ادامه نده..(:!

مادرشو مامانم

مادرمو‌ مامان جان 

منو جانانم 🧡🌿 

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..
🤦چرا؟

بخاطر اینکه من اسمشو سیو کرده بودم ... اون از اول ازواج منو عشقم سیو کرده بود .. یبار دعوا کردم باهاش از حرصم ی چیز بد سیو کردم  ... ناراحت شد از حرصش منو اینجوری سیو کرد .. لج کرده   

خدایی هر کی نی نی یارو برام صدا کنه . خیلی آدمه  ..............این نقطه چینا فوشه . نفرینش میکنم .. خیلی بی جنبه هستی . شبیه پیر زنا هستی . حالم ازت بهم میخوره... 

مادرشو سیو نداره 😂

منو هم با اموجی 😍 سیو کرده 

شماره قبل منم ک الان دست مامان منه ب اسم نفس سیو شده 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎