2777
2789
عنوان

26 ام عروسیمه ، زشته اینطوری باشه ناخونام؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3067 بازدید | 49 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از نظر من زشت نیست اتفاقا دستاتون و ناخون هاتون نازه خیلی نمی تونم بفهمم ناخن کاشت یا مصنوعی چه قش ...

اوم خب دیدین ک همه میگن زشته

ما همه چیزه مراسممون خرج زیادی برداشت ک کلی قرض و قسط کردیم تا درس بشه ، کاشت هم ارایشگام گفته ۴۰۰،۵۰۰ تومن میزنم برات

اوم خب دیدین ک همه میگن زشته ما همه چیزه مراسممون خرج زیادی برداشت ک کلی قرض و قسط کردیم تا درس بشه ...

مبارک باشه عزیزم.

هرجور صلاح می دونید

التماس دعا❤️

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

من هیچی نگفتم تو مراحل آرایش خودشون انجام دادن. بدون هزینه اضافه. فقط لنز و رنگ مو رو قبلش بهم گفته ...

به من گفته بودن قبلش خریده بودم هم مژه هم ناخن هم لنز کلا مارک و همه چیشو‌گفته بود چسب مژه و‌چسب نناحن رو‌هم گقته بود برو‌از فلان مغازه فلان مارک بخر 

اونموقه کاشت ناخن و‌ ژلیش اینا نبود ناخن مصنوعی میذاشتن

حتی اونموقع هم سفید و لایت گفته بود بخرم

خودم بگیرم بزنم یا ب ارایشگاه بگم؟؟

من خودم میزنم خیلی خوب میشه بستگی داره سوهان کشیدن بلد باشی یا نه

از این بسته ای یا ک هیچ طرحو رنگی نداره بگیر بد خودت روش لاک بزن اینا ارزون ترم هستن تعدادشونم بیشتره سایزای مختف داره 

اگه راست دستی اول ناخنای دست راستتو کامل بچسبون بد دونه دونه سوهان بکش بد دست چپتو بزار 

همه رو باهم بزاری دیگه نمیتونی سوهان بکشی اذیت میشی

چه خوشگله دست های خوشگلی هم داری

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
من ژلیش میکنم همیشه  رو‌ناخنای خودم کاشت و‌کاور ضخیم و‌زشت میشه

منم اصلا دوست ندارم

ناخن بلند و باریک برای من تداعی کننده جادوگرهاست

ولی خوب هر کس یه سلیقه ای داره

گرچه برخی به پسند خودشون هم فکر نمی کنند فقط می بینند چی مد شده ...

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

اینهمه خرج مراسم کردی بخاطر ۳۰۰تومن! حالا کاشتم نشد صدرصد مصنوعی...خیلی دیگ کوتاس ناخونات تو فیلم و عکس جالب نمیشه اصلا..

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه