2777
2789

دوستان من نزدیک دو هفته اس سرماخوردم اولش با بدن درد شروع شد روز سوم گلو درد شدید طوریکه هیچی رو نمیتونستم قورت بدم رفتم دکتر دوتا پنی سیلین برام نوشت و من دوروز پنی سیلین زدم به اضافه قرص پنی سیلین بعد اون کم کم هم از گلوم چرک میومد هم چشمام ایندفعه گوشام هم گرفته شده  دکتر رفتم گقتن آلرژیه آمپول دگزامتازون زدم خوب شرم ولی بعد یک روز دوباره همون اش و همون کاسه الان هم گلودرد شدید دارم همراه با گرفتگی گوش نمیدونم چیکار کنم خوب شم دم عیدی سه بار دکتر رفتم فایده ای نداشته لطفا اگه کسی راه حلی  داره بگه ممنون میشم واقعا اذیتم

اویشن ونعنا با    عسل  عالیه  انقدر بخور وبرو دشویی من آنفولانزا گرفنه بودم دکتر ک اسکول بود  با اینا خوب شدم 

تو فلاکس آویشن ونعنا بریز بعد  بریز تو لیوان  توش عسل بریز وهم بزن وبخور

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گیاه هست بهش چای کوهی یا پشمی میگن من خودم هر بار مریض میشم اینو دم میکنم واقعا تاثیر داره

مرتب مایعات مخصوصا آب پرتقال بخور

چون تو ک دیگه دارو مصرف کردی اینا رو امتحان کن انشالله زود خوب میشی

در ضمن فقط پختنی و سوپ اینا بخور

برای گلوتم که درد میکنه روتارین از داروخانه بگیر

یه گیاه هست بهش چای کوهی یا پشمی میگن من خودم هر بار مریض میشم اینو دم میکنم واقعا تاثیر داره مرتب ...

اتفاقا چای کوهی رو امتحان کردم ولی مثل اینکه نسبت به پنی سیلین آلرژی پیدا کردم چون دکتر دیگه رفتم گفت چخبره دوتا آمپول و دو برگ قرص پنی سیلین ولی خب داروهای اونم فایده ای برام نداشت خسته شدم از قرص و آمپول کار هرروز گریه اس تحملش سخته واقعا

مرزنجوش رو دم کن با کاکوتی و نبات

به این صورت که آب رو جوش میاری می‌ریزی روش بعد تو قوری رو بخاری یا کتری میذاری دم بکشه یدونه نبات هم بنداز

عفونت بدنو درمان میکنه

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘