2777
2789
عنوان

بچه هاتون چند وقتی راه افتادن ؟؟

520 بازدید | 19 پست

سلام خانوما بچم ۱۷ماهشه هنوز راه نمیره 

دستاشو به دیوار میگیره و ماشین بزرگشم عقب جلو می‌بره ولی تنهایی نمیتونی پاشه و راه بره 

بیاین از تجربیات خودتون بگید 

مامانم گفت خودم ۱۸ماهگی راه افتادم

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.....دل من داند و من دانم و دل داند و من.....خاک من گل شود و گل شکفد از گل من.....تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من

پسر منم تپل بود یک سال و سه ماهگی راه افتاد

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم ۱۴ماهگی راه رفت منم همش استرس داشتم و گریه میکردم 

بچم هنوز ۱۷ماهست پا نمیشه تنهایی کوچیک بود وزنش زیاد بود الان ۱۱هست وزنش

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.....دل من داند و من دانم و دل داند و من.....خاک من گل شود و گل شکفد از گل من.....تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من
پسر منم تپل بود یک سال و سه ماهگی راه افتاد

بازم خوبه دیگه 

بچم آخر ماه دیگه واکسن ۱۸ماهگیشو میزنم

بچه ها فرق دارن..من پسرم الان ۱۵ ماهشه راه می ره ولی حرف نمی زنه. 

پسر من حرف میزنم ولی نامفهوم 

برا شیر میگه مـَ برا آب میگه أمَ😂😂

جایی هم رنگ و وارنگ ببینه شروع می‌کنه به گفتن رنگا به قول خودش

بازم خوبه دیگه  بچم آخر ماه دیگه واکسن ۱۸ماهگیشو میزنم

انشاءالله که راه میفته خودت میگی از درو دیوار میگیره پا میشه...

چاق یا لاغر...اگه پسره پسرا تنبلن‌‌‌..پسرمنم تنبل تپل بود...خودم انقد رو پاش گذاشتم تمرین دادم تا راه افتاد...الانم که شیش سالشه خیلی تنبله 

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
انشاءالله که راه میفته خودت میگی از درو دیوار میگیره پا میشه... چاق یا لاغر...اگه پسره پسرا تنبلن‌‌ ...

پسره ،دستاشو میگیرم که راه بره. یکم می‌ره بعد میشینه وزنشم۱۱هست

من کارت واکسن پسرمو گم کردم از کحا دوباره بگیرم

نمیدونم با بهداشت صحبت کنید

پسر خواهر شوهر منم با دخترم هم سنه دختر من یکسالگی راه افتاد ولی اون ۱۹ ماهگی.

بچه ها خیلی متفاوتند نگران نباش

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
پسره ،دستاشو میگیرم که راه بره. یکم می‌ره بعد میشینه وزنشم۱۱هست

درست میشه انشاءالله نگران نباش ....چقد تنبله...😁😁😁😁

ببخشید خندم گرفت به پسرت...

خیلی نگرانی ببر دکتر...