2777
2789

چون سرما خورده بود تازه میخاست خوب شه ویروس لعنتی اسهال تهوع گرفته .الان قراره چی بشه.؟تا کی وقت داره وقتش تموم شه چی میشع

خدایااا نی نیمو به خودت میسپارم سالم برسون به بغلم 😍😍🤰🤰🤱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تموم نمیشه نترس من شده بیشتر از یکماه گذشته بعد زدم. بهتر از اینه تو بیماری بزنی که

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
زنگ بزن از درمانگاه بپرس خب

شماره ندارم فردا میرم از نزدیک بپرسم.امروز نمیتونم پسرم هر لحطه اسهاله باید شوهرم خونه باشه

زیر نظر دکتر متخصص اطفال براش بزن

یعنی هم دکتر اطفال 

هم درمانگاه رو در جریان بزار و براش بزنش

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

به پسرت موز له کن بده بهش 

پودر سنجد بریز تو شیر یا ماست بهش بده تا اسهالش قطع بشه

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
منم یک ماه دیر تر زدم یادم رفته بود از اون ور واکسن 18 ماهگی رو هم یه ماه دیر تر زدم

اها چیزی نگفتن؟مرسی گلم

به پسرت موز له کن بده بهش  پودر سنجد بریز تو شیر یا ماست بهش بده تا اسهالش قطع بشه

لب به هیچی نمیزنه  پیرم کرد بزورم میدم دوبرابر بالا میاره الان ۶ روزه 😔😔😔😔