2777
2789
عنوان

بیایین سر صبحی اعصابم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بگین پولکی زشته یا نه

نه من دارم دقیقا همین مدلی هر کس تو تنم دیده عاشقش شده،البته از من مشکی و استین سه ربعه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
خوب بگین پولکی زشته یا نه

دختر من خدای تغییراتم ....۸۰ درصد ساده ام .الان اتفاقا عشقم کشیده برم پولکی بخرم بره تو چش بقیه ....بپوش بره اتفاقا زرشکی شیکه مشکی خوب نیس موهاتو رنگ نکنیا ....امیدوارم رنگ موهات تیره باشه حداقل .یه شینیون ساده بزن .تو آرایشتان چشماتو اصلا اصلا آرایش غلیظ نکن و فقط رژ و لاکت رو تناژ قرمز بزن با توجه ب رنگ پوستت .حالا که فک میکنی لباست شلوغه آرایش و شینیون ساده بزن ....نگران نباش

واقعا ؟ کی خریدین شما خیلی ناراحتم 

دو ماه پیش 

منم چون خواهر بزرگ عروس بودم بلند خریدم مال مام تالار بود و مختلط گفتم بلند شیک تره

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
بالاتنه و آستیناش کاملا پولکه پایین تنه دامن حریر بلند 

پاک کردم چون بعضی کاربرافکرمیکردن لباس شماست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دختر من خدای تغییراتم ....۸۰ درصد ساده ام .الان اتفاقا عشقم کشیده برم پولکی بخرم بره تو چش بقیه .... ...

وای راست میگی خیلی خوشحال شدم .آره موهام مشکیه  از بس ساده پوشیدم همش فکر میکنم خیلی زرق و برقی شدم