2777
2789
عنوان

لطفا برای عمل سقط خواهرم دعا کنید خیلی جوونه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  من الان دیدم اینو ان شاء الله صحیح و سلامت باشید خودت بهتری ان شاء الله؟&n ...

سلام مهربونم

شما خوبی عزیزدلم؟

قربونت برم خداروشکر خوبم به لطف خدا

یکم نگرانی بابت سلامتی کامل خواهرم داریم که مشکلش به امیدخدا ختم به خیر بشه و خیالمون راحت بشه

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
سلام مهربونم شما خوبی عزیزدلم؟ قربونت برم خداروشکر خوبم به لطف خدا یکم نگرانی بابت سلامتی کامل خو ...

سلام عزیزم خوبی...

منو یادته اون دفعه راجب مهریه اینا صحبت کردیم

رفتی جلسه اولشو چی گفتین؟ چی میپرسن؟

منم آخر همین ماه دارم استرس دارم نمیدونم چی میشه 

سلام مهربونم شما خوبی عزیزدلم؟ قربونت برم خداروشکر خوبم به لطف خدا یکم نگرانی بابت سلامتی کامل خو ...

سلام عزیزم 

ان شاء الله عافیت کامل پیدا کنن

منم خوبم با دعای خیرت😘

خودت چطوری؟ خبری نشد از قوم الظالمین؟ 

سلام عزیزم خوبی... منو یادته اون دفعه راجب مهریه اینا صحبت کردیم رفتی جلسه اولشو چی گفتین؟ چی میپر ...

سلام عزیزم جلسه اول چیز خاصی نیست میگی مهریه ام رو میخوام 

طرف من حتی نیومد 

و حکم به پرداخت مهریه صادر میشه

سلام عزیزم  ان شاء الله عافیت کامل پیدا کنن منم خوبم با دعای خیرت😘 خودت چطوری؟ خبری نشد ...

سلام ازادجانم

خداروشکر منم خوبم عید خوبی کنار خانواده و اقوام داشتم الحمدلله

اعتراضی که بابت حکم مهریه زدن گفته در طول زندگی مشترک بارها براش طلا خریدم که به عنوان مهریه بوده و من مهریه رو پرداخت کردم!

چقدر از خدا بی خبرن باوجودیکه تمام طلاها تا حلقه نشونم رو برای مغازش که امیدوارم خیرشو نبینه فروختم همچین ادعایی کردن...منم میخوام پاسخ بزنم و ادعاشو رد کنم