2777
2789
عنوان

بچه ها چجوري شوهرم اروم كنم ؟

615 بازدید | 17 پست

شوهرم چند روز خيلي بد مريض شد همش خونه موند الان يكم بهتر شده رفته سركار ميگه چند روز كار نكردم فشار كاريم زياد شده كارام عقب مونده نميدونم از كجا شروع كنم همش دلهره و استرس داره مثل بچه ها كه امتحان دارن و نميرسن بخونن گريه ميكنه نميدونم واقعا مشكل چيه هر چي هم بهش ميگم ميگه خودمم نميدونم چم شده و نميدونم براي چي استرس دارم 

وقتي باهاش حرف ميزنم يكم آروم ميشه بعد فردا صبحش كه ميخواد بره سركار باز همون دلهره و استرس رو داره ب نظرتون چيكار كنم چي بگم بهش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویتامین بدنش کم شده فک کنم باید ویتامین ب ۶ بخوره 

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙

منم یه تایمی دانشگاه میرفتم کرونا که اومد نرفتیم موندم تو خونه همش و استرس کرونا و ....باعث شد اضطراب بگیرم ،دارو خوردم خوب شدم ،قطعشون کردم برگشت یکمش ،ولی استرس و اضطراب خیلی سخته باید خود نفر خیلی سختی بکشه و کلی تلاش کنه واسه خوب شدنش ،بعدم با یه اتفاق ممکنه باز برگرده،در کل مشاور و روانپزشک بهترین راهکار برا شوهرتون ،نزارید خیلی تو این شرایط بمونه

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

بدون اینکه مدام ازش سؤال کنی چشه و مشکلش چیه بهش محبت کن. یجوری رفتار کن و باهاش حرف بزن که متوجه شه بیرون از خونه هر مشکلی هم داشته باشه تو خونه آرامش و عشق داره

جز عشق، جهان نکته ارزنده ندارد

هر شب سعی کن یه تایمی قبل خواب باهم وقت بگذرونید

حرف بزنید 

فیلم ببینین یا هرچی 

صبح ها اگه میتونی قبل اون بیدار شو بدرقه اش کن یکمم قربون صدقه و امید اینا

اگه نمیتونی براش تکست های انگیزشی بچسبون دم در صبح قبل رفتن ببینه 

به خورد و خوراکش حتما اهمیت بده 

یه کار هم بهت میگم یبار تست کن اگه جواب نداد اون وقت بیخیالش شو

از در که اومد 

کاره اینه :

از در که اومد دوتا کاغذ و خودکار ببر پیشش

بگو بیا هرکب تو برگه خودش چیزایی که امروز اذیتش کرده 

و چیزایی که نگرانه برای فردا رو بنویسه 

بعد برید توی تراس آتیش بزنید و به هم قول بدین تا فردا که با اون مشکل مواجه میشین بهش فکر نکنین 

برگه همدیگه هم نگاه نکنید که کی چی اذیتش کرده که راحت بنویسه

حتما یه شب امتحان کن اگه جواب نداد بیخیال شو

ولی بدون چندبار اینکارو کنین میشه 

و نذار اون تنها اینکارو کنه اون وقت فکر میکنه خودش تنها مشکل داره 

تو ام همراهش یه برگه جدا دستت بگیر بنویس