2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوگو 

میخوام ببینم چرا مامانم به مشکات شک داره 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

مشکات اوایل فیلم نشون میداد کاسه بشقاب میشکست و هی مدام دستشو میشست.

انگار وسواس داشت،کلا از لحاظ روحی به هم ریخته اس.

بعد یه پلیس یا یه آدم حرفه‌ای فقط به فکر اینه ک جای دستش رو چیزی نباشه مدام تو فکر پاک کردن اثر انگشته

برای رد گم کنی هم اون شکلو رو درخت کشید ک بگه مثلا قاتل درختی بوده،بعدهمش میگفت من پرونده قاتل درختی رو بستم و امکان نداره کار اون باشه.

بوگو  میخوام ببینم چرا مامانم به مشکات شک داره

گفتم..منم بش شک دارم ولی وقتی مشکات پیش نعیم بود ادم ربا هم پیش ساحل بود اون شاید خودش نیست میتونه دستیارش باشه 

آبجیم تازه کشف کرده فامیلی رضا و صدرا عبدالهی هست .دارن انتقام خواهر رضا رو میگیرن یا به خاطر نعیم خودسوزی کرده یا نعیم یه بدی در حقش کرده دیگه. اون حروف ع ص که پیدا کرد عماد دوست صدرا همونکه کافه داره

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

دیشب ی تاپیک عکس گذاشته بود فامیلیه صدرا و رضا پروانه یکیه هردو عبدالهی 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
مگه مشکات دیوونه بود که تا صبح بیدار بود امار پلاک ماشینو در بیاره یا تو اون خونه که ساحل زندانی بود ...

اگه به ایناست که خیلیا به رضا شک دارن درحالی‌که که رفیق بامرام نعیمه اینهمه تلاشم کرد :/