2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم کلا خسته شدم از زندگی...هرکاری میکنم مشکلات حل شن نمیشه اصلا...انگار خدا با من قهره😔😔😔

درکت میکنم آدما یه جایی کم میارن ولی اونایی برندن که همون جا جا نزن 

سال جدیده گلم توکل به خدا شکر گذاری کتاب خوندن خیلی کمک میکنه 

یکم فکر کن به چیزایی که داری و خیلیا در حسرت همین چیزای دم دستی شمان

اشکال نداره یکم فرصت بده ولی جا نزن از نو شروع کن خودتو بساز و توکل فراموش نشه

به امید روزی که تاپیک انرژی مثبت تون را ببینم شیر دختر تباره ایرانی💜🤍

چن وقته؟

چن ماهی میشه همش رفتارایی داره که هردختری حس میکنه طرف بهش علاقه داره..ولی چن ماهه منتظرم از دوست داشتنش بهم بگه بهم پیشنهاد بده ولی اصلا.شایدم من توهم زدم که ازم خوشش میومده...هرچی که هس من الان درگیرش شدم...خودش با رفتاراش باعث شد😔

چن ماهی میشه همش رفتارایی داره که هردختری حس میکنه طرف بهش علاقه داره..ولی چن ماهه منتظرم از دوست دا ...

هنوز اول راهی..من سه ساله درگیرم 

فقط ی کاری کن مثل من علاف نشی

من انقد وابستم ک حتی نمیتونم تمومش کنم. رابطه ای نداریم باهم 

فقط حرف میزنیم..ولی عشقی درکارنیس

درکت میکنم آدما یه جایی کم میارن ولی اونایی برندن که همون جا جا نزن  سال جدیده گلم توکل به خدا ...

خیلی از ممنون از حرفهای قشنگت گلم..ولی من همون دختری ام که پارسال همین موقع یه مشکل خیلی بد برام پیش اومد ولی خودمو جمع کردم بقول شما کتاب خوندم کلی کتاب روانشناسی خوندم ولی الان که یه ساله میگذره هیچی تغییر نکرد زندگی همونه....کاش خداهم یه کاری میکرد واسم....من خیلی جنگیدم واس این زندگی اما هرسال میبینم که فقط دردام بیشتر میشه...خسته شدم از تلاش کردن😔

خیلی از ممنون از حرفهای قشنگت گلم..ولی من همون دختری ام که پارسال همین موقع یه مشکل خیلی بد برام پیش ...

خیلی راه پیش روته فقط جا نزن عیبی نداره بازم شروع کن یه سال بهتر تلاش چند برابر توکل بیشتر میشه چرا که نشه به خودت ایمان داشته باش دختر تو از تباره و نژاده های بانوان شکست ناپذیر و با استقامت آریایی هستی پس جان زدن ممنوعه و تو خونه ما نیست من هستم هر وقت دلت گرفت فقط تگم کن یا درخواست بده آفرین ملوسک ایرانی 💜🫂

هنوز اول راهی..من سه ساله درگیرم  فقط ی کاری کن مثل من علاف نشی من انقد وابستم ک حتی نمیتونم ...

منم باهاش رابطه ای ندارم یه اشنای دور هست هروقت میبینمش باهام طور دیگه ای برخورد میکنه منم بین اینهمه مشکلات تحت تاثیر قرار میگیرم خب...حس میکنم دوسم داره...ولی خب اگه داشت بهم میگف صددرصد...چن مدته اعصابم خیلی خورده همش تو ذهنم درگیرم سر این...امیدم به این بود که یه عشقی رو با اون درگیرش بشم تا یکمی از مشکلاتم دور بشم فراموش کنم که زندگیم چقدر بده💔