یاجوادالائمه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 860 عنوان بی بی چکم خراب بوده؟؟؟!!🤔 116 بازدید | 13 پست سلام بچه ها من بی بی رو ک زدم تا ۳۰ ثانیه هیچ خطی روش نیفتاد بعد تازه قسمت c شروع کرد رنگ گرفتن آخرشم قرمز نشد صورتی شدیعنی خراب بوده بی بی چکه؟ فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟ 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 1401/12/23 | 01:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_مهگل_ عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 9071 مبارکه خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
یاجوادالائمه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 860 شاید جیشت فاسد شده بود جان؟😆 فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟ 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
یاجوادالائمه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 860 مبارکه چی مبارکه قسمت T هیچ خطی نیفتاد بابا😄 فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟ 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
یاجوادالائمه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 860 کو عکسش رو بده ... فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟ 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
sama_w عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 29166 ... فکر کنم منفی هست ولی چون دیر خط انداخته شاید خرابه باز یکی دیگه بزنین ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️
یاجوادالائمه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 860 فکر کنم منفی هست ولی چون دیر خط انداخته شاید خرابه باز یکی دیگه بزنین بی بی چک شده ۱۷ تومن خدایی زورم میاد 😅یه چند روز وایسم نیومد میزنم باز فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟ 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
sama_w عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 29166 بی بی چک شده ۱۷ تومن خدایی زورم میاد 😅 یه چند روز وایسم نیومد میزنم باز اره چند روز دیگه من آخرین بیبی چک که زدم ۲/۵۰۰بود 😂 ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️
یاجوادالائمه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 860 اره چند روز دیگه من آخرین بیبی چک که زدم ۲/۵۰۰بود 😂 ااووووو چقدر دوووور ان شاءالله بزودی ۱۷ تومنی بزنی😁 فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟ 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
sama_w عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 29166 ااووووو چقدر دوووور ان شاءالله بزودی ۱۷ تومنی بزنی😁 وای نه تروخدا 😂😂😂😁 ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️
یاجوادالائمه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 860 دردم دارما هی میاد میره😑 هورمونامم بهم ریخته حسابی حساس و عصبی شدم فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟ 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
یاجوادالائمه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 860 وای نه تروخدا 😂😂😂😁 ان شاءالله هرچی خیره همون بشه برات😍😘 فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟ 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚