2777
2789
عزیز به هیچ وجه نزار باژیلت اینکارو بکنه لیزر بنظرم بهترین راهه

اره من خودم اولین بار با ژیلت امتحان کردم خیلی افتضاح در اومد

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
نوجوان

به 12 تا 18 سال میگن نوجوان 

دقیقا چند سالشه؟ 

💜💜تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی 💗💗پاسخ به سوالات احتمالی⬅ واقعا عاشق ریاضی؟بله 🤍ریاضیت خوبه؟ بله🤍چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ چون وقتی که مدرسه میرفتم ریاضیم عالییی بود🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودر موبر استفاده کنه

💜💜تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی 💗💗پاسخ به سوالات احتمالی⬅ واقعا عاشق ریاضی؟بله 🤍ریاضیت خوبه؟ بله🤍چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ چون وقتی که مدرسه میرفتم ریاضیم عالییی بود🤍
اره من خودم اولین بار با ژیلت امتحان کردم خیلی افتضاح در اومد

بستگی به ژنتیک هم داره من دوران دبیرستان یه همکلاسی داشتم موهای بدنش خیلی نازک بود و هیچوقت هم به بدنش دست نزده بود لیزر روی موهای نازک هم جوابگو نیس ولی ژیلت اگرم استفاده میشه از این چند تیغه ها ومخصوص بدن باید استفاده شه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

خیلی خوبه 

من راضیم

اگر موهاش ضخیمه کاملا جواب مبگیره قدرت نفوذ لیزر تا پیاز مو هست  اصلا از لایه ها مختلف پوست و چربی و گوشت نمیتونه بگذره تا برسه به تخمدان و رحم و اصلا ضرر نداره

من خودک کلینیک آیریس میرم تو صادقیه