💜💜تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی 💗💗پاسخ به سوالات احتمالی⬅ واقعا عاشق ریاضی؟بله 🤍ریاضیت خوبه؟ بله🤍چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ چون وقتی که مدرسه میرفتم ریاضیم عالییی بود🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
💜💜تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی 💗💗پاسخ به سوالات احتمالی⬅ واقعا عاشق ریاضی؟بله 🤍ریاضیت خوبه؟ بله🤍چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ چون وقتی که مدرسه میرفتم ریاضیم عالییی بود🤍
اره من خودم اولین بار با ژیلت امتحان کردم خیلی افتضاح در اومد
بستگی به ژنتیک هم داره من دوران دبیرستان یه همکلاسی داشتم موهای بدنش خیلی نازک بود و هیچوقت هم به بدنش دست نزده بود لیزر روی موهای نازک هم جوابگو نیس ولی ژیلت اگرم استفاده میشه از این چند تیغه ها ومخصوص بدن باید استفاده شه
من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
اگر موهاش ضخیمه کاملا جواب مبگیره قدرت نفوذ لیزر تا پیاز مو هست اصلا از لایه ها مختلف پوست و چربی و گوشت نمیتونه بگذره تا برسه به تخمدان و رحم و اصلا ضرر نداره