2777
2789
عنوان

چقدر زمان زود میگذره!!!

175 بازدید | 17 پست

قدیما خیلی میومدم نی نی سایت ، ولی یکی دوسالیه که حتی وارد حساب کاربریم هم نشده بودم  امروز بعد مدتها اومدم و تاپیکامو از اول خوندم تا آخر، از اون موقع که تاپیک زدم برای دودلی ازدواجم تا آخرین و تنها تاپیکی ازم که رفت تو پربازدیدا حتی😄تاپیک اسکرین چتام با شوهرم 😅 همشونو خوندم چقدر خاطره زنده شد دوباره برام. 

هیچ تغییر خاصی تو زندگیم ایجاد نشده فقط آخرین بار که پست گذاشتم ۲۹سالم بوده الان ۳۱، همچنان مادر نیستم و بعد از این شرایط پیش اومده کشور که اصلا نمیخوام هم مادر بشم، قبلا لااقل اشتیاقشو داشتم الان اونم ندارم🙃 تو آخرین پستم ۳سال از دانشگاهو گذرونده بودم الان تقریبا ۳سال ازش باقی مونده، پسفردا آسکی نورولوژی دارم😩آها راستی تو آخرین پستم ترس از کرونا بود هنوز، الان دیگه مثل سرماخوردگی عادی شده. نوشتم که تو آرشیو خاطرات نی نی سایتیم بمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بامزه بود... من بدم میاد برم تاپیکای قبلی.... موفق باشی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
بامزه بود... من بدم میاد برم تاپیکای قبلی.... موفق باشی

من دونه دونه پستای تاپیک اسکرین چتام با همسرم رو خوندم، تازه از دست یه کاربره حرص هم خوردم تعجب کردم که چقدر اون موقع منطقی جوابشو دادم الان عمرا بتونم😅

با خاستگار دوران دانشجویی ازدواج کردی؟ 

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

خوشبختی الان؟ 

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

من دونه دونه پستای تاپیک اسکرین چتام با همسرم رو خوندم، تازه از دست یه کاربره حرص هم خوردم تعجب کردم ...

🤣🤣🤣🤣 جالبه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
چه مدت نبودی؟

من حدودا یکسال پیش گوشیم نابود شد کل کاربریم رفت البته اونم هستا فقط گوشی دیگه دست من نیست

🫠دیگه خط نداشتم کاربر خاموش بودم ولی هر روز میومدم سایت

این مدت که شما نبودی  سایت به کل عوض شده پر بچه تاپیکای الکی....

خیلی عوض شده دیگه نمیتونی سوال راجب بارداری رابطه بپرسی چون بدون جواب میزارن میگن مردی

قبلا اینجور نبود🙂

من حدودا یکسال پیش گوشیم نابود شد کل کاربریم رفت البته اونم هستا فقط گوشی دیگه دست من نیست 🫠دیگه خ ...

من از ۹۲ ۹۳ با کاربری دیگه عضو بودم ولی این دو سال اصلا نی نی سایتو فراموش کرده بودم البته خب هر چی تو گوگل سرچ کنی یکی از نتایج جستجو مال نی نی سایته😂اینجوری پیش میومد بیام ولی وارد نام کاربریم نمیشدم، امشبم به خاطر یه پست که میخواستم حتما جوابشو بدم بعد دو سال رمزمو چند بار زدم و بالاخره درست دراومد و وارد شدم

آره همون تاپیک تصمیم گیری برای ازدواج پست آخرش توضیح دادم نتیجه تصمیم گیریم برای ازدواج چی شده😄

نخوندم کامل.