2777
2789
من هیچ علائمی ندارم خدا کنه پریود شم سقط هم خیلی سخته خوب فکراتو کن

شما تا حالا اطرافیانتون کسی بود سقط با قرص داشته باشع ؟؟؟ از این میترسم بقایا بمونه نیاز ب بستری بشم شوهرم بفهمه 😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما تا حالا اطرافیانتون کسی بود سقط با قرص داشته باشع ؟؟؟ از این میترسم بقایا بمونه نیاز ب بستری بشم ...

من خودم دوبار سقط داشتم که هر دو دفع نشدن بستری شدم کورتاژ کردن خواهرم بعد از اینکه بچه افتاده بود برای اینکه بقایا دفع نشده بود کوتاژ کرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما تا حالا اطرافیانتون کسی بود سقط با قرص داشته باشع ؟؟؟ از این میترسم بقایا بمونه نیاز ب بستری بشم ...

حتما شوهرت میفهمه چون سخته اره خالم بقایا موند رفت دکتر

خدایا میدانم که میبینی...

دور از جون شما ان شاءالله که منصرف میشین و رابطتون با همسرتون خوب میشه یکی هم سقط کرده بود ولی جفت تو رحمش باقی مونده بود عفونت کرده بود متاسفانه فوت کردن هیچ وقت سر خود با حرف این و اون چیزی مصرف نکنید برای سقط

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دور از جون شما ان شاءالله که منصرف میشین و رابطتون با همسرتون خوب میشه یکی هم سقط کرده بود ولی جفت ت ...

بخدا دارم دیونه میشم از طرفی سقط بدون اینکه متوجه بشه امکانش نیست از طرفی بفهمه و نذاره سقط کنم و بین این همه دعوا و اینا ی بچه بیچاره به دنیا بیارم کار درستی نیست نمیدونم چیکار کنم 

خدا نکنه ان شاءالله خدا مشکلت رو حل کنه مجبور نشی بچه ات رو سقط کنی 

نمیدونم سر بچه اولم ک میخواستم یکسال با کلی استرس طول کشید این یهو اینطوری ناخواسته با این شرایط نمیدونم واقعا چیکار کنم فقط خدا کمکم کنه خیلی استرس دارم 😔

عزیزم بنظرم سقط نکن 

شاید همین بچه باعث یه شروع دوباره بشه براتون 

من ایمان پیدا کردم تک تک اتفاقات زندگیم خیر و صلاحی توشون بوده و خدا خوبیم رو میخواسته و میخواد 

بنظرم شکر خدا رو بجا بیار بخاطر این هدیه ای که بهت داده و سقطش نکن 

اگر صلاحت نبود خدا بهت نمی‌داد یا که میگرفت ازت