2777
2789
عنوان

خسته ام از سقط

508 بازدید | 34 پست

دلم میخواد بمیرم اونقدر گریه کنم تا بمیرم

این سومین بارداریم هست دوتای قبلی سقط شدن

این یکی رو هم آسپرین میخورم هم انوکسا زدم

اما امشب یهو زیر دلم بدجوری تیر کشید و پهلو چپم درد گرفت ک بعد دو سه دقیقه زیر دلم خوب شد پهلومم یکم طول کشید و خوب شده الان ولی الان رفتم دستشویی دیدم دستمالم صورتی شد 😭😭

آخ خدایااااااا خدایااااااا خدایااااااااا

😭😭😭😭😭😭 خدا ب ماها نگاه کن جز تو کسیو نداریم ، خودت بهمون بچه سالم و صالح بده 🤲💔

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اسی کسی نیومد تو تاپیکم خیلی ب راهنمایی نیاز دارم 😭😭😭

ینی کسی پیش دکتر ساغر صالح پور نرفته؟؟ چطور دکتریه؟

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
😭😭😭😭😭😭 خدا ب ماها نگاه کن جز تو کسیو نداریم ، خودت بهمون بچه سالم و صالح بده 🤲💔

دارم از غصه میمیرم 😭😭 آخه چرا اینجوری میشه ؟؟ یعنی دیگه امیدی نیست ؟

سقط نکردی که دختر خوب.منم اسپرین میخوردم به لکه بینی افتادم ول کردم و شیافت گذاشتم.خیره.منم تاپیکمو بخون چه حالی داشتمو دارم فردا نوبت سونو انومالی دارم خوابم نمیبره دلم آشوبه چطور فردا رو بگذرونم

دارم میترکم انگار.از داخل دارم منفجر میشم به خدا

خیلی سخته واقعا نمیتونم حستون درک کنم  اما حتما میشه جدی پیگیری کرد و صد درصد مشکل فهمید و حلش ...

اخه آزمایش ها رو دادم آزمایش انعقادی نداده بودم ک داروشو مصرف میکنم نمیدونم چرا اینجوری میشه ،دعا کنید این یکی بمونه 

سقط نکردی که دختر خوب.منم اسپرین میخوردم به لکه بینی افتادم ول کردم و شیافت گذاشتم.خیره.منم تاپیکمو ...

عزیزم ان شا الله فردا به خوشی برات میگذره ، اخه آسپرین رو دو هفته هست میخورم تازه نخوردم ک ، شما تجربه سقط دارین ؟

اخه آزمایش ها رو دادم آزمایش انعقادی نداده بودم ک داروشو مصرف میکنم نمیدونم چرا اینجوری میشه ،دعا کن ...

حس میکنم خیلی داری الان استرس میکشی 

اول یکم ریلکس کن استرس برات بدتره 

با دکتر صحبت کن و وقت بگیر خاله من دکتر که رفت سریع براش از ماه های پایین آمپول ضد سقط نوشت 

برو دکتر و آرامش داشته باش گلم 

انشالله بچت صحیح و سالم میمونه