2777
2789
عنوان

بچه هایی ک کنکور دی دادن بیاین بگین چیکار کردین😈

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 47 پست
🥲زیست که سخته ولی خدایی زمین به ما ربطی نداشت...🤣بعد برمیگردن میگن ریاضی خیلی درس هاش راحته😐اینو ...

هم‌ تشریحی بخون هم تستی 

آره زیست که وحشتناکه 

پیشنهاد میکنم حتما زیست دهم و یازدهم و دوازدهم رو به نگاه بنداز خیلی سختن 

مثلاً شکل چشم یا شکل قلب رو باید عین اسمت بلد باشی

کاربر پسر هستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ما مدرسمون سخت گیره ولی بد هم درس نمیدن یعنی درس ندن من خودم بخونم قلم چی صفرم نمیشم🥲

اگه‌ به مدرسه وابسته هستی اشکالی نداره 

منم بالاخره رفتم ولی اگه درسای مزخرف داری مثل دینی و عربی و نگارش اونا رو ول کن بشین بخون‌ خودت

کاربر پسر هستم.
اگه‌ به مدرسه وابسته هستی اشکالی نداره  منم بالاخره رفتم ولی اگه درسای مزخرف داری مثل دینی و ع ...

من که سر اونا یواشکی حسابان و هندسه میخونم زیر میز😐🤣و جالب اینه خیلی ها میگن تمرکز داری و دارم و مثلا سوال بپرسه جوابشم میدم

ولی از درسایی مثل محیط متنفرممممم

من که سر اونا یواشکی حسابان و هندسه میخونم زیر میز😐🤣و جالب اینه خیلی ها میگن تمرکز داری و دارم و م ...

منم یواشکی تست ریاضی میزدم 

وای یه ماه پیش دینی داشتیم بعد معلم دینی از شانس بد من به من گفت از رو درس بخون 

من یه دستم به کتاب دینی بود و یه دستم داشتم تست ریاضی میزدم😂

کاربر پسر هستم.
منم یواشکی تست ریاضی میزدم  وای یه ماه پیش دینی داشتیم بعد معلم دینی از شانس بد من به من گفت ا ...

من سر این زنگ ها فقط یه چیزی میگم نمره بگیرم و جالب اینه میگیرم و اونی که از اول گوش کرده جواب منو نمیگه مثل من:///

منم یواشکی تست ریاضی میزدم  وای یه ماه پیش دینی داشتیم بعد معلم دینی از شانس بد من به من گفت ا ...

در کل ممنونم از نصیحت هاتون و ببخشید زیاد سوال کردم🙏

موفق باشید ایشالا رتبه یک تجربی😁👍

در کل ممنونم از نصیحت هاتون و ببخشید زیاد سوال کردم🙏 موفق باشید ایشالا رتبه یک تجربی😁👍

خواهش میکنم

کاری داشتید در خدمتم 

رتبه یک که تو خواب هم نمیتونم ببینم 

ولی در کل ممنونم از شما 

کاربر پسر هستم.
خواهش میکنم کاری داشتید در خدمتم  رتبه یک که تو خواب هم نمیتونم ببینم  ولی در کل ممنونم ...

چرا اتفاقا به نظرم هر چیزی ممکنه و اگر آدم بخواد میشه مگه از  رتبه یک چی کم داره؟! هر دو ۲۴ ساعت وقت یه مغز و یه بدن:)منتها اون مدیریت بلده هر کیم بلد باشه یک میشه(البته این دید منه و شاید زیادی رویایی باشه)😁👍

تشکر چرا اتفاقا به نظرم هر چیزی ممکنه و اگر آدم بخواد میشه مگه از  رتبه یک چی کم داره؟! هر دو ...

خواهش میکنم

چی بگم والا من که دارم میخونم اما خیلیا هستن بهم بگن تو هیچی نمیشی یا به مامانم بگن پسرت هیچی نمیشه 

تازه من معدل نوبت اول دوازدهمم ۲۰ شده بود

کلا زیاد تحقیر شدم تو این ۱۲ سال 

ولی تمام تلاشم رو میکنم تا بهترین نتیجه رو به دست بیارم 

کاربر پسر هستم.
خواهش میکنم چی بگم والا من که دارم میخونم اما خیلیا هستن بهم بگن تو هیچی نمیشی یا به مامانم بگن پسر ...

😐برو بابا چه حالی داری اصلا برات مهم نباشه اصطلاح من(به کتاب زیستت بگیر) به خدا که همونا اولین نفر بهت تبریک میگن قبول شی