جودی_بدون_لنگ_دراز مدیر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8693 عنوان بیاین تاگند نزدم به اشپزخونم ... | مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 33 پست سرامیک اشپزخونه رو داریم تغییر میدیم رفتم رنگ کرم ساده خریدمهرکی میاد قیافش برمیگرده چیکار کنم؟از مد افتاده مگ؟شما پیشنهادتون چیه میشه عکس بفرستین❤ 1401/12/22 | 23:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4369 سفید سرامیکی بزن سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
dorsa_1996 عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 2754 سرامیک کف منظورته یا بین کابینتی؟اگه کف رو میگی سایز بزرگ بگیر ۹۰ در ۹۰ یا یک در یکطرح ماربل محو
جودی_بدون_لنگ_دراز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8693 خیلی ممنونم که اومدین شرمنده نتم مشکل پیداکرد
جودی_بدون_لنگ_دراز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8693 سرامیک کف منظورته یا بین کابینتی؟ اگه کف رو میگی سایز بزرگ بگیر ۹۰ در ۹۰ یا یک در یک طرح ما ... کفکابینتمون کرمه خوب میشه؟
جودی_بدون_لنگ_دراز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8693 طرح پارکت خیلی راحته یا طرح سنگ شلوغ رنگشم بسته به کابینتته تم طوسی بره یا نسکافه ای مثلا&nb ... باکابینت کرم میاد؟
جودی_بدون_لنگ_دراز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8693 من اینجوری زدم خیلی قشنگه منم دلم میخواست ترسیدم باکابینت کرم نیاد.بنظرتون خوب میشه؟
dorsa_1996 عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 2754 کف کابینتمون کرمه خوب میشه؟ اره ماربل زمینه سفید با رگه های بژ بگیر عالی میشه
adiiiiiii عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 8982 باکابینت کرم میاد؟ همون کرم یا نسکافه ای طرح دار بزنی خودت راحت تریمال منم ساده و روشنه خیلی سخته
adiiiiiii عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 8982 خیلی قشنگه منم دلم میخواست ترسیدم باکابینت کرم نیاد.بنظرتون خوب میشه؟ عزیزم دو مدل هست ماربل هم طوسی داره هم طلایی
جودی_بدون_لنگ_دراز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8693 ساده است . اونجوری نیست ک هرکی میاد قیافش برگرده. منم بخاطر سادگی برداشتم.حتی کاشی کارمونم گف عوض کنیندر این حد ،الان ب ی جای سلیقم برخورده😄میترسم بقیم بیان بخندن
جودی_بدون_لنگ_دراز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8693 اره ماربل زمینه سفید با رگه های بژ بگیر عالی میشه از مد نمیوفته ؟
dorsa_1996 عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 2754 از مد نمیوفته ؟ نه همیشگیه برنامه ی برادران اسکات رو ببین از همین طرحا میزنن همیشه
جودی_بدون_لنگ_دراز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8693 عزیزم دو مدل هست ماربل هم طوسی داره هم طلایی مرسی عزیزم