2777
2789
عنوان

کیا جنسیت نی نیشون براشون قابل درک نبود؟(امروز فهمیدم نی نیم چیه)

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 60 پست

بچه اینقدرشیرینه 

دختر یه شیرینی داره

پسر یه شیرینی

پس واقعا فرق نمیکنه چی باشه

ان شاءالله بعدی دخترمیشه

خداروشکر کن که مادرشدی وخوشحال باش

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

سالم باشه و صالح 

واقعا هیچ فرقی نداره

پسرا خیلی گوگولی اند منم هیچ تصوری از پسر داشتن نداشتم چون برادر هم نداشتیم.

دنیاشون پره از ماشین بازی و هیجان و بازیهای اکشن و .... خلاصه بانمکن 

یک پسر ۵.۵ ساله دارم عشقه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ومنی که برام فرقی نمیکنه دختر،پسر بودنش،، فقط منتظرم خدا بهم یه سالمشو بده😓

میده ان شاءالله

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...

ای جونم اینجوری نگوهرچی صلاحه پسر دخترنداره اصلابچه نعمته انشالله همه منتظرا نصیبشون بشه بچه سالم وصالحش خوبه جنسیت مهم نباشه برات

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

منم خیلی دلم میخواست بچه ام پسر باشه 

ولی خدا بهم دختر داده ولی وقتی اون بدنشو 

دستای کوچولوشو بدن نازشو  مدل خوابیدنشو که دستشو گذاشته بود زیر چونه اش رو دیدم فقط خداروشکر کردم که خدا بهم بچه ی سالم داده و کلی ذوقشو کردم