2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68241 بازدید | 1231 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من از اسفند پارسال هر ماه تب کرد الان 3 ماه محصولات گاو و گوساله رو قطع کردم و هر روز قرص آلرژی ...

ماهم همون ایروکاست رو میخوره ولی هیچ تاثیری ندیدیم از رژیم و قرص ! 

وسواس شدید گرفتم . همش دارم تب چک میکنم 🥺🥺

الان بچه ها خودمون ک ب هر علت دیگه ای غیز تب دوره ایشون تب کنن از کجا بفهمیم شاید واقعا گلوشون عفونی ...

دکتر به من گفت هر وقت تب بالای ۳۸ونیم بود کورتون بده اگه قطع شد و دیگه تب نکرد مارشال بوده . اگر نه ویروس یا انفولانزا هست . 

حالا نمیدونم تا چه حد درسته !! 

دکتر به من گفت هر وقت تب بالای ۳۸ونیم بود کورتون بده اگه قطع شد و دیگه تب نکرد مارشال بوده . اگر نه ...

دکتر پسرمنم همینو گفتن. گفتن اگه به کورتون جواب بده مارشاله. 

ایندفعه ک پسر من تب کرد بعد ۵ روز بردم کورتون زد تبش قطع شد ، از چندتااز دوستام پرستارن پرسیدم گفتن تب هر علتی داشته باشه کورتون بزنی قطع میشه. میگن حتی بزرگترا هم سرما میخورن دگزا میزنن حالشون خوب میشه .‌

ما ذاتا گوشت گوساله که نمیخوریم اما دخترم شیر زیاد میخوره حالا شیر و ماست و اینارم قطع بکنم  ...

اره ماهم گوشت گوسالع اصلا نمیخوریم ولی لبنیات خیلی زیاد دخترم میخورد دیگ گفتم مدتی ندمش ببینم تاثیری داره یکسر شیر میخاد دیگ شیر گوسفند گرفتم براش

فردا جواب ازمایش خونش که مربوط به الرژی هست داده میشه . دعا میکنم تاثیر داشته باشه رو روند درمان&nbs ...

ازمایش خون نشون میده ب چی الرژی دارع؟دخترمنم خیلی حساسع کلا از بچگی نمیدونم ب وی حساسیت داشت کهیز میزد یا خر خر میکرد نمیتونس دزست نفس بکشه هنوز این تبا شروع نشده بود دکتر بهش بخاطر خر خر کردنش قرص دگزا داد و پودر مونتع لوکاست من قرص دگزا ک اصلا ندادم دیگ از فروردین این تباذشروع شد کلا ایقد حساسیت داره ک ی مورچه هم دستشو بزنه دستش ورم میکنه ....پیش متخصص الرژی ببرم ک بفهمم ب چی حساسيت داره؟؟؟؟

و خانما این دکتر شیاری که بچه هاتونو می برین پیشش متخصص آلرژیه؟؟

ن دکتر دخترم گف دکتر شیاری متخصص روماتولوژیه ک داره روی این تبای دوره ای تحقیق میکنه حدس میزنه ریشه این تبا الرژی باشع براهمین ب ی تعدادی میگ لبنیات گاوی مصرف نکنید ب ی تعدادی یچی دیگ تا ببینه نتیجع چیه ...کلا هیچ دکتری دربارع تب دوره ای ب نتیجه ای نرسیده تا خالا همچی در خد ازمون خطاست