2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چند ماه پیش مثل شما حرف میزدم اما یه چیزایی پیش اومد ک به چشم دیدم 

پول اضاف داري ميخواي بري پيش دعانويس!! حتى اگر اعتقادي به كفري بودن عملت نداري لاقل به فكر جيبت باش كه اونو براي اراجيف يه مش شياد مشرك خالي ميكني

پول اضاف داري ميخواي بري پيش دعانويس!! حتى اگر اعتقادي به كفري بودن عملت نداري لاقل به فكر جيبت باش ...

میخوام باطل کنم عزیزم نمیخوام که کاری انجام بدم 

بقیه انجام دادن تو خونم پیدا کردم میخام باطلش کنم

میخوام باطل کنم عزیزم نمیخوام که کاری انجام بدم  بقیه انجام دادن تو خونم پیدا کردم میخام باطلش ...

الله تبارك وتعالى باطل ميكنه،، چي پيدا كردي كاغذ يا يه نوع ديگست؟

تا بت بگم چطور نابودش كني

الله تبارك وتعالى باطل ميكنه،، چي پيدا كردي كاغذ يا يه نوع ديگست؟ تا بت بگم چطور نابودش كني

همزادیا جنی ک‌نمیزاره ازدواج کنه ادم وجود داره؟اگه وجود داره راه حلش چیه ک‌از بین بره

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!

من خودم اعتقاد ندارم اما میدونم راسته و رو زندگیا تاثیر میذاره،یه بستگانمون با کلی عشق و دلداگی ازدواج کردن و چیا کشیدن تا با وجود کلی مخالفت بهم برسن،یهو به 3ماه نکشید انچنان از هم متنفر شدن که تحمل دیدن هم و هم صحبتیه همو نداشتن و مدام جرو بحثای بیخود و مرد و تازه عروس داماد جدا میخوابیدن کلا،تا اینکه میخواستن جدا بشن خونه را میخواستن بفروشن،یه روز اتفاقی یه نفر میاد خونه را بخره،از قضا طرف موکل داشته میگه اینجت فضاش سنگینه اینجا طلسم داره نمیخوام،میگن از کجا میدونی میگه و...خلاصه با کلی اصرار ازش میپرسن اونم میگه یه نفر براتون کادو اورده برید بگردید توشو ببینید چیه،اینا خونه را میریزن بیرون و هرکی هر چی اورده نگاه میکنن تا میرسن به یه گلدون گل کنار پنجره،خاکشو خالی میکنن میبینن بعععله یه شیشه کوچک که توش دعا بوده و با کلی گره بسته شده دورش داخل خاک گلدون چال شده.

الله تبارك وتعالى باطل ميكنه،، چي پيدا كردي كاغذ يا يه نوع ديگست؟ تا بت بگم چطور نابودش كني

من چیزی پیدا نکردم ولی میدونم برام دعا گرفتن طرف خودش گفت و زندگیمو داغون کرد میشه کاری کرد

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣
کاغذ ک نمیفهمم چی روش نوشته

دو راه ميتوني  استفاده كني يك ليوان يا ظرف كوچك بيار وداخلش آب بريز وسوره حمد،آيه الكرسى،توحيد،فلق،ناس، را بر روي آبي بدم وآن دعا را در داخل ظرف بريز وبا يك چوب يا هر چي كه بود آن كاغذ دعا را خمير كن وبيرون خونه بنداز، اگرم خواستي بدوني كه اين دعا براي توست يانه حتما در دعا اسم طرفي كه مدنظرشون هست نوشته شده، وبهتر است دعا را نخواني فقط نگاه كن اگر اسمت هست

راهكار دوم ميتوني آن دعا را بيرون خانه آتش بزني طوري پودر شود واثري از آن نماند

همزادیا جنی ک‌نمیزاره ازدواج کنه ادم وجود داره؟اگه وجود داره راه حلش چیه ک‌از بین بره

بله موجود داره، اما بعيد ميدونم بيمار وجودش را احساس نكنه جن عاشق چيزي نيست كه بيمار بهش شك كنه يعني يقين كامل داره كه جن عاشق داره متأسفانه خيلي از خواهران گريبانگير اينن ولي خجالت ميكشن بگن 

يكي از علائم جن عاشق احساس آن بين خواب وبيداريست بطوري كه طرف احساس ميكند يكي بغلش خوابيده ونفس هايش را احساس ميكند يا حس ميكند دستي بر اعضاي تناسليش بكشد جن عاشق به بيمار تجاوز ميكند وممكن است خود را به شكل يكي از اعضاي خانواده در بياورد وبه آن بيمار تجاوز كند بعضيها در خواب مورد تجاوز قرار ميگيرن وبعضيها در خواب وبيداري به آنها تجاوز مي شود 

علامت ديگر بيمار همواره در خواب ميبيند ازدواج كرده وهميشه با آن طرفي كه تا بحال آن را نديده ازدواج ميكند اين خواب بشكل غير طبيعي تكرار ميشود يعني همان مرد وهمان خواب تكرار ميشود

علامت ديگر آن طرف از خواب بيدار ميشود وحنايي در دستان او ميابد كه از آن بي خبر است حالا ممكن است بر دستان يا پاها باشد اين مختصري از علائم جن عاشق بود

اميدوارم هميشه سالم وپيروز باشيد