2777
2789
باید حتما مشاوره برید تا درست بشه با گریه نمیشه زندگیت سخت میشه

بنظرم اینقد گریه کنه تا سر عقل بیاد،منم تو این چند سال خیلی گریه کردم یعنی در آورد گریمو،،،،، فوق العاده خانوادتن بی ادبن، یه روز خونشون بودیم دوستم مامانشو بغل کرد بعد بچه خواهرش گفت دایی مامانیمو نکن ،بعد مامانش با خنده گفت عه دایش مامانیشو نکن دیگه به منظور گفت بعد خندیدن جفتشون 

باید حتما مشاوره برید تا درست بشه با گریه نمیشه زندگیت سخت میشه

یه روز من لباسای مامانمو پوشیدم رفتیم تو خونه ای که گرفته بودیم کلی دعوام کرد که چرا لباسای مامانتم پوشیدی ،مامانت با این لباسا میره پیش مردها….. لباسا رو در آورد جیش کرد رو لباسا بعد کل خونه رو‌ریخت بهم همه چی تو یخچال بود پرت کرد وسط خونه، ظرف ها ،کلا ریخت بهم همه چیو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روز من لباسای مامانمو پوشیدم رفتیم تو خونه ای که گرفته بودیم کلی دعوام کرد که چرا لباسای مامانتم ...

😑😑😑😑روانی دو قطبی من بودم عین ونزدی چاقو تو قلبش میچرخوندم😚

یه روز من لباسای مامانمو پوشیدم رفتیم تو خونه ای که گرفته بودیم کلی دعوام کرد که چرا لباسای مامانتم ...

خشگلم ایشون کلا ثبات اخلاقی و روانی نداره چرا اینهمه سال باهاش موندی؟ازدواجم میخوای بکنی؟

خشگلم ایشون کلا ثبات اخلاقی و روانی نداره چرا اینهمه سال باهاش موندی؟ازدواجم میخوای بکنی؟

از سمت خانوادم ترد شدم خانوادم تو گناه و کار بد آلوده بودن فکر میکردم با اون باشم آدم پاکی میمونم کار اشتباه نمیکنم،ولی اون بد کرد با روح روانم ، دیشب زنگ زده میگه فرصت بده جبران میکنم حتی نصف خونه میندازم پشت قبالت تو زندگی اگه فوش کتک تهمتت از من دیدی برو طلاق بگیر نصف خونه ام که پست قبالته،چند سال میگفت۱۴ سکه مهرت باشه الان رسیده به این که نصف خونه پشت قباله کنه